babamın fake facebook profil hesabı ve beğenileri?

böyle büyük memeli kadınların açık saçık nude fotoların olduğu sayfaları beğenmiş. beğenilerde açıkta gözüküyor. o hesabı bana açtırmıştı. öylesine fbda oyun oynamak için kullanıyordu. şimdi bakınca bunları gördüm. ya n'yapsam ki anneme mi diyim yoksa gizlice beğenilerini mi kapatayım ayarlardan? böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?

1. Fake profilse karışmam ben olsam,  başkaları görüp rezil olmuyorsa, insanlara yazmıyor, yazışmıyorsa belki özel zamanı için kullanıyordur.

27 ocak 2023 18:55

2. off çok kötü bir şey ya ben olsam aşırı sinirlenirdim ama söyleyemezdim anneme üzülür diye

27 ocak 2023 19:04

3. ben olsam anneme söylerdim. hatta gösteririm tek tek...

şöyle düşünürüm; annem damadının aynı şeyleri sosyal medyada yaptığını görüp bana söylemese ne hissederim? Söylemesini isterim hatta bilip de susması nedeniyle onu da suçlarım. empati kurup söylerim. çünkü hiçkimse sanaldan da olsa aldatılmayı hak etmez.

4. cidden buna göz yumacak rahatlığa geldiniz mi ya sonunda

27 ocak 2023 19:04

5. annen gerçekten bir şeyler yapacak bir kadınsa söyle bence. ama hiçbir şey değişmeyecekse söyleme.

babana çıtlat sadece işte "beğenileri herkes görüyor, bazı adamlar var çocuğundna eşinden utanmadan nelere bakıyor" gibisindnen falan. biraz utanması varsa siler heralde

27 ocak 2023 19:10

6. Hani porno izlemek normaldi. Babanıza gelince mi iş sapıklık oldu?

27 ocak 2023 19:18

7. Babanızla konuşun bence

27 ocak 2023 20:05

8. Babana yaşından başından utan temalı kısa bir konuşma yapmalısın. Annene soyleme bence, eğer babanda bir pismanlik veya aksi yönde çaba gormezsen annene soylemelisin ama.

27 ocak 2023 22:02

9. Bazı babalar açık açık söylesen de anlamıyor kızından da utanmayıp kendini savunuyor hatta pişkin pişkin. Bazı anneler de biliyor ama bir şey değiştiremiyor. Babanızdan nefret etmemek adına cahillik mutluluktur.

28 ocak 2023 06:30