babam hasta ve annem ona bakarken gözümün önünde eriyip gidiyor?

gerçekten artık anneme acımaktan dahi yoruldum. yapacak bir şey de yok sadece yazmazsam iyice kapanacaktım içime.

1. ee peki biz ne diyelim şimdi anneniz terketsin eşini öylece ortada hasta biraksin mi?

15 haziran 2020 16:46

2. allah yardımcınız olsun süslüm. dua edin, enerji yollayın annenizi rahat ettirmeye çalışın.

a1 allah senin de belanı versin.

15 haziran 2020 17:01

3. anonim 1 iğrenç bir insansın iğrenç

15 haziran 2020 17:05

4. a2 allah senin belani versin seviyesiz yaratik.

sorunun sacmaligina bak ne deseydim bu soruya? babasi hasta ve eşine destek olarak bakan bir anne var ortada, napsin annesi cok yıpraniyor diye terk mi etsin eşini o haldeyken? nasil bir sey diyelim simdi bu soruya a1 seviyesizi anlaman mi kit.

15 haziran 2020 17:06

5. süslü yıllarca benzer şeyler yaşadım. benim de babam hastaydı ve annem baktı konuşmak istersen anonimden çıkabilirim mesaj atarsın.

15 haziran 2020 17:11

6. maddi durumlarınızı bilmiyorum ama yardımcı biri annenizin yükünü azaltırdı.

15 haziran 2020 17:25

7. cok az sey yazmıssınız. siz annenizin yukunu paylasıyor musunuz mesela? ya da babanız hasta olmasına ragmen odağınız anneniz olduguna göre babanızla aranızda mesafe mi var... bilemiyorum durum her neyse siz de parçası olup annenizi rahatlatabilirsiniz, evde bakım hızmetleri için de basvurabilirsiniz.

15 haziran 2020 18:07

8. Anon1 haklı bence. Ne sorduğunuz belli değil. Çözüm yolu mu arıyorsunuz laf edelim mi istiyorsunuz?

Böyle durumlarda profesyonel destek alınmasını çok daha doğru buluyorum ben. Tabi ki evlilik hastalıkta sağlıkta ama aynen başlıkta yazdığınız gibi bir taraf hayattan elini eteğini çekip eriyip gidiyor. Hasta annesine yıllarca bakıp şu an boşanmış ve annesinin ölümünden dolayı psikolojik destek alıp antidepresan kullanan birini tanıyorum. Kocası bu bakım işi birkaç yıl olunca senden de annenden de bıktım, bir tatile bile çıkamadık yıllarca, evlatlık yapmaktan bana karılık yapamıyorsun, hayatımı çaldın vs diyip terk etmiş. Şimdi dedikleri ağır ama kendini adamın yerine koyunca insan hakikaten en fazla nereye kadar hosgorebilirsin diyor.

16 haziran 2020 15:58

9. laf edin diye yazdım aynen. sanki silah zoruyla cevap yazdırıyorum siktirin gidin gerçekten bir gün çaresizlik neymiş görürsünüz elbet

16 haziran 2020 16:33