babam nisanimi yapmak istemiyor?

suslulerim, babamla aram cok iyi sayilmaz yani hic bir zaman “baba kiz, babasinin prensesi” olmadim. bana hep kotu davrandi beni asagladi, kufur etti, psikolojik siddet uyguladi hatta fiziksel. annemede ayni sekilde. yani onunla 2 yabanci gibiyiz. sevgilimle yakinda nisanlanacaz, ve ben acikcasi bu surecin ve tatli telaslarin bile tadini cikaramicam babamdan dolayi. yuk gibi hissediyorum kendimi. ogrenciyim, su an part time bir yerde calisamiyorum. nisan icin birseyler ayarlamam gerekiyor ama param yok. param olsaydi babamdan asla birsey istemem. babama dedim ki nisani cok kucuk aile arasinda yapmak istiyorum. mesela beraber bir yerde yemek yesek olur biter. restoran pahali ya benim bir arkadasim var o belki ucuza yapar (babamin durumu cok iyi, bana gelince asiri cimri” kizim ne gerek var evde yap nisani dedi. dun yine konu acildi. simdi kiz tarafi mi nisani yapiyor yani? sordu resmen. bende dedim ki “ baba niye boyle yapiyorsun ben zaten cok buyuk ve pahali birsey istemiyorum, kucuk olsun yemek yeriz biryerde. benim icin hic para harcamak istemiyorsun galiba” dedim. “ evet masraf” dedi. beni surekli boyle degersiz hissetiriyor ve uzuluyorum. ayrica herkesi dinliyor. mesela dun halama anlattim halam “babani mi soyacan” dedi. simdi halam gidip babama soyler bos masraf yapma gerek yok. babamda onu dinler. cok yoruldum susluler. babam zaten beni surekli ikinci plana atiyor. benim erkek kuzenim dun sozlendi. onun icin buyuk tepsi baklavalar aldi, ona cok iyi davraniyor herseyi ayarlamaya calisiyor. kuzenimin kendi babasindan bile daha fazlasini yapiyor. ama bana gelince? beni kenara atiyor oyle. ne yapmaliyim susluler

1. Bunları yapman gerekiyor, ama seni zorlayamam, sen nasıl uygun görürsen öyle yap de, istediklerin yapılmazsa evlendikten sonra arayıp sorma, ya da en fazla bayramdan bayrama görürsün, şu anki hevesini anlıyorum, doğru insanı bulduysan, inan nişanmış düğünmüş çok önemli değil, moralini yüksek tut :(

22 şubat 2022 13:09

2. Öğrenciyken ne nişanı süslü Allah aşkına bir büyüyün para kazanın kendi paranızla istediğiniz gibi nişan yaparsınız

22 şubat 2022 13:09

3. A1 suslum okulum az kalmis bitiyor ama tabiki daha evlenmicem. Nisanlaniyoruz simdilik

22 şubat 2022 13:10

4. Annemde babamdan sikayerci. Yaptiklari cok yanlis biliyor. Ama maalesef annemin soz hakki yok ve sozu gecmiyor bizim evde. Babam asla dinlemiyor onu

22 şubat 2022 13:12

5. Böyle bir baba ile şu an asla nişan yapma. Okul bitsin, işe gir. Para biriktir, kendin yap ne yapacaksan. Bugün nişan yemeğine laf eden adam asla senin düğünün, ev eşyan için yardim etmez. Sevgiline mahcup oldugunla kalırsın parmağında yüzükle.

22 şubat 2022 13:13

6. Ss nisan icin acele etmeyin bu durumda. Mezun olun, ayaklariniz yere bassin, sonra kendi kendinize yapabildiginizi yapip evlenirsiniz. Evlenince de babaniz ve baba tarafiniz ile gorusmeyi kesin.

22 şubat 2022 13:19

7. Mezun olunca kendi paranızla yapın Nisan ve babanızla ilişkini resmilestirin

22 şubat 2022 13:22

8. ne demiş ünlü ablamız müge anlı 'paran olduğu kadar özgürsün.' Okulunu bitir , işe gir , paranı biriktir.Sonra gönlündeki nişanı yaparsın.Bu kadar aceleye ne gerek var.Sonra her şey içinde ukde olarak kalır.

22 şubat 2022 13:41

9. ya valla bi şey diyemeyeceğim süslü babanı dün tanımadın sonuçta böyle biri olduğunu iyi kötü biliyorsundur, bence sen elinden geldiği kadarını karşıla yetemediğin yerde babandan destek iste, nişanı tamamen babandan bekleme. yani evet sen böyle bir şeyi tek başına yüklenmek zorunda değilsin ama ailelerimizi seçemiyoruz ne yazık ki. bende nişanımı güzel bi bistroda yapacaktım annem babam kimsenin desteği olmadan hemde ama kayınvalidem mekanı küçük bulmuştu nişanı dışarda yapıp yakınlarımızı çağıramayacaksak ayıp olur dedi diye evde yapmak durumunda kaldım içimde hep uktedir mesela,

22 şubat 2022 13:49

10. Babanın prensesi olamadın kocişinin prensesi mi olacaksın ?  kapının önüne konulduğunda dönüp dolaşıp babanın evine geri geleceksin o yüzden evlenmeden önce işe girip kendi paranı kazanmaya çalış..

22 şubat 2022 13:54