babet modası hakkında ne düşünüyorsunuz?

ergenliğimde de çok modaydı çok giymiştim ama sonra kurtulduğumuzda da çok sevindim birkaç gündür pinterest her kombin aramama babetli kombinler çıkarınca bakayım bi dedim. ekmeğe basılmış gibi, poğaça gibi yani korkunç geliyor. pintereste bakıyom aa çok hoş, fotoğraflı yorumlara bakıyorum “ bu neden moda oldu” diyorum sizin fikriniz ne?

1. Süslü ben geçen seneden beri kullanıyorum yazın kombinlemeyi çok seviyorum hoş gözüküyor bence.

Şimdi de moda olduğu için farklı farklı modeller çıkıyor mutluyum :d

23 nisan 2024 08:17

2. Dümdüz tabanlilari ben de beğenmiyorum. İnanılmaz rahatsız oluyor zaten.

23 nisan 2024 08:43

3. vala nefret ediyorum. istediği kadar moda olsun almayacağım.

23 nisan 2024 08:49

4. benim ayağım geniş süslü, bir kere denedim ve o görüntü bana karnıyarığı çağrıştırdı. Çok rahat da gelmedi tabanı denerken. dışarıda ayağının arkası yara olmuş pek çok insan da var. belki farklı modelleri ve rahatlıkta olanları vardır. seven giysin ama ben uzak duracağım moda da olsa.

23 nisan 2024 09:07

5. İnce bilekli, ayağı zarif kadınlar harici kimseye yakıştırmıyorum.

23 nisan 2024 09:51

6. Uzun ve güzel vücudu olanlara çok yakıştırıyorum

23 nisan 2024 10:03

7. O zaman geçici bir heves için 1500-2000 lira vermeyeyim. Uzunum ama ayaklarım 39 numara öf çok kötü ya neden moda olduysa

23 nisan 2024 10:08

8. En sevmedigim ayakkabi modeli. Cok rahatsiz, kombin secenegi benim acimdan az, giyim tarzima uymuyor.

23 nisan 2024 10:13

9. Uzun boylulara yakıştırıyorum 163'üm siyah soket çorapla giymiyorsam güzel olmuyor o da anca geçiş mevsiminde

23 nisan 2024 10:25

10. Soket yazmışım, siyah mat külotlu çorap diyecektim.

23 nisan 2024 10:28