bacak boyumu nasıl uzun gösterebilirim?

aslında kısa biri değilim ama bacak boyum sanki kısacık. yani öyle görünüyor. basenlerim ve iç bacağım bacak boyumu kısaltıyor. özellikle basenlerim yere yakın gibi duruyor. nasıl giyinsem uzun olurum? kısa paça mı uzun paça mı, yüksek bel mi gibi?

1. 25 yaşındayım. boyum 173.

27 şubat 2020 20:18

2. biliyorum kısa değilim. linç yemek istemiyorum. ama öyle hissediyorum. gövdem uzun bacak boyum kısa gibi geliyor. basenlerim özellikle çok etkiliyor. benden kısalar benden uzun duruyor bacaklardan dolayı.

27 şubat 2020 20:19

3. Şu soruda bile yaş soran çıktı ya ghgjfdhfl

27 şubat 2020 20:19

4. Yüksek bel + crop üstler

27 şubat 2020 20:32

5. çünkü her 20 yaşındaki öğrencidir, iş hayatına atılmış olamaz.

çünkü her 30 yaşındaki iş kdınıdır, çalışmıyor veya okuyor olamaz.

lol

ne tarz giyiniyorsunuz, nasıl ortamlara giriyorsunuz diye sormak yerine doğum tarihinden fal bakmak müthiş mantıklı.

yalnız ne 20 ne 30... 25 çıktı ve hala öneriniz yok fhjldfgh

27 şubat 2020 20:40

6. teşekkür ederim. günlük de olabilir iş için de olabilir. genel olarak doğru kıyafet tarzını bulursam işte yüksek bel uzun paça gibi bir örnek... Her alana uygulayabilirim.

öneriler için de teşekkür ederim. yüksek bel giyiyorum ama çok da etkilemiyor sanki.

bacaklarım da, genel olarak normal ama basen iç bacak kısmı kalın.

27 şubat 2020 20:43

7. Süslü dediğim gibi crop kazak olur tişört olur artık tarzına uygun ne varsa giyersen  üst bi tık daha kısa kaldığı için yüksek bel giyince de bacaklar gerçekten uzun duruyor. boylarımız hemen hemen aynı çünkü.

27 şubat 2020 20:48

8. Basenler için toparlayıcı jeanler oluyor onlara bakabilirsin

27 şubat 2020 20:50

9. crop pek giymiyordum ama deneyeceğim, sanki yakışmıyor gibi geliyordu. toparlayıcı pant. hiç duymamıştım onu da araştırayım.

çok sağolun. <3

27 şubat 2020 20:53