Kız süt gibi kızsın işte neyden utanıyosun
Ne güzel bacaklarım porselen gibi dedim. Hatta damarlarım da belli oluyor, oh mermer desenliyim dedim...
Eğer çilek bacak veya damar görünümü gibi bir şey yoksa bence beyaz ten bacakta çok güzel görünüyor. (Ben buğday ve çok çabuk bronzlaşan bir ten rengine sahibim) ama eğer beyaz tenli olup bacağınızda rahatsız olduğunuz leke vb.görünüm varsa da self tan kullanabilirsiniz. Tavsiye olarak bunları söyleyebilirim rahatsızlığınızın azalması için ama bunun haricinde ne istiyorsanız giyin yani hiç kafaya takmayın. Bizim kusur olarak dert edindiğimiz şeyleri insanlar fark etmiyor bile çoğunlukla.
Anonim 4 zaten yanmıyor, güneşin altında sadece yatıyorum, kızarıyor, yanık oluyor vs geçince yine aynı kalıyor. Bronzlaştırıcı sürdüğüm dönem arkadaşlarım kokusu çok garip, köpeğim de aynı onun gibi kokuyor gibi şeyler demişti
bembeyazım, bikini de giyiyorum, elbise, şort, etek de giyiyorum. Çok güzelim ve seksiyim. Köy peyniri demiş üstteki anonim jsjs valla bembeyaz ten epey seksi bir şey
Süslü bende daha beteri var aslında buğday tenliyim ama bacaklarım beyaz ve bütün damarlarım belli şerit şerit takip edebilirsin. Self tan turuncu duruyor. Ne kadar zararlı olduğunu bilsem de Etek şort sezonunu açmadan bir iki seans solaryuma girmeyi düşünüyorum artık son çare.
Beyaz bacaktan niye utanayım ya benim de öyle bal gibi giyiyorum. Burda koyu tene laf etsek yemediğimiz linç kalmaz köy peyniri demiş. Tenimizin rengini bile takıntısı yapacaksak çook işimiz var. Ayrıca o beyaz teni beğenen insan sayısı emin olun çok fazla.
yo a11 sadece sen öyle düşünüyorsun. senin gibi üç beş deli dışında kimsenin öyle düşündüğü de yok, kendini kandırmaya devam et.
Bronzluk ugrasilinca elde edilen bisey. Beyaz ten oyle degil. Giy cik benzersiz bisey cunku. Ben cok severek giyiyorum. Bence cok hos duruyor.
Ya şu sığ düşüncelri aşın artık kızlar ya.30 yaş aydınlanması mıdır nedir bendeki de ama belli bir yaştan sonra anlıyorsun ki bunların hiçbir önemi yooooookkkk yok. Yok bacağın beyazmış, yok tenin esmermiş, yok göbeğin çıkmış, yok bileğin kalınmış.bacağın beyaz olsun esmer olsun be giymek istiyorsan giy ve cidden bu saçma yüzeysel düşünceleri, toplumun yarattığı saçma güzellik klişelerini aş. Rahatlığın ve kendi isteklerini yapmanın keyfine var.