badesnews e burda ne dediler kizlar ben kacirdim galiba. dava acmis sanirim burdan birine?

hakaret edilmis falan storysinde paylasmis

1. Ayy ben de ona bakmak için buraya koştum süslü, bilen varsa aydınlatsın please

6 nisan 2023 10:47

2. oha hangi soru bulabildiniz mi

6 nisan 2023 11:14

3. Ay oha ya. Yapan kisi de cocuklu bir kadin yani. Bu yasta ugrastiklari ise bak. Ona buna hakaret edince ne geciyor acaba ellerine. Sozluk yonetiminin de bu tarz insanlari direkt olarak atmasi lazim bence sozlukten biktik artik. Soru acmaya korkuyorum resmen kufur yiyecegim diye

6 nisan 2023 11:15

4. Badesnews bir instagram kullanicisi a6. Yuksek takipcili bir hesap. Burda birisi ona hakaret etmis soru cevapta galiba. O da dava acmis kadinin kim oldugunu bulmuslar vs

6 nisan 2023 11:20

5. Deniz de paylaşmış baharın hikayesini. Ona da iftira atmış aynı şekilde.

6 nisan 2023 11:20

6. (link: https://www.hizliresim.com/a8uj8zh Link)

6 nisan 2023 11:21

7. hahahahah badesnews bundan sonra idolllllllll gideyim de takip edeyim kadını

6 nisan 2023 11:57

8. Kadın kim bilmiyorum ama dava açmakla iyi yapmış. Daha önce de dedikodu sorusu altında yılların oyuncusu için eskort o falan yazmışlardı, uyarmamıza rağmen silmemişti kişi cevabını. Sonra o meşhur soru kapandı tabii.

6 nisan 2023 13:30

9. Oha anonimi nasıl bulmuş?

Sözlüğün zaten anonim hakkı tanımasının sebebi dava açılmasını engellemekti. Çok şaşkınım

Şeytan diyor ki şu ana bacı dümdüz gidenleri tek tek dava et

6 nisan 2023 15:15

10. Bu arada Mesrur da ne biçim bir isim hiç duymadım