bakır saç renginin bakımı zor mu?

böyle turuncu-kızıllığı baskın bir renk olsun istiyorum ama bakımı zor mu? kaç ayda/günde bir boyamak gerek? ekstra bakım ürünü ya da cila vs. istiyor mu? saçlarım yağlı olduğu için her gün yıkıyorum kaç gün dayanır saçımda? bir de açmadan boyamak istiyorum doğal saç rengim koyu kumral. birkaç boyamada istediğim rengi elde edebilir miyim?

1. Zor da laf mı süslü... Küllü renk kullandım bakırlıktan kurtulamadım. Bakıra geçince utanmasa küllüye dönecek. 15 günde bir boyuyordum ben. Cila zaten tek yıkamada akıyor hiç yapmıyorum o yüzden. Acayip yıpratıyor saçları.

31 temmuz 2020 17:35

2. Bu arada ben 1 gün yıkayıp 1 gün bekledim sırf renk hızlı akmasın diye. Ona rağmen 15 gün.

31 temmuz 2020 17:36

3. kızıldan bir farkı yok yani :/ üzüldüm teşekkürler ben bu sevdadan vazgeçeyim

31 temmuz 2020 17:38

4. Gelecekte bakır renk saç düşünen biri olarak üzüldüm, tahmin ediyordum gerçi :(

31 temmuz 2020 17:41

5. Benim de bakır. Valla 2 günde bir saçımı yıkıyorum. Ilk boyandigindaki renk cabuk akiyor evet ama sonra kalan renk hic de cirkin olmuyor. Ki ben tabanini açmıştım boyamadan önce. Akınca daha bi turuncu duruyor ve etrafimdakiler böyle cok dogal olmuş diyor. Ten renginizle sırıtmayacaksa deneyin bence. Organic system kullanıyorum boya olarak, 7BC. Ben organik oldugu icin tercih ettim, alerjik bi bunyeyim ama siz daha sağlamsanız, daha güzel boyalar da var. :)

31 temmuz 2020 17:47

6. Bir de, benim saclarimda acmaya ragmen bi yıpranma olmadi ekstra. 4 aydir boyuyorum, ayda 1 olacak şekilde.

31 temmuz 2020 17:48