bakimsizlikla suclandim sizce bakım nedir?

süslüler iyi günler. sizce bakım nedir. kendimi övmek için değil yaptığım şeyleri yazacağım. 2 günde bir duş alırım keratin saç serumu kullaniyorum. bakım yağları vb. ayak kremleri ayaklarım kokmasin diye sprey ve krem. 4 tane deodorantim var daha hiç açılmamış duruyor daha. 4 tane de parfumum var ünlü markaların. lazer epilasyonluyum ama arada çıkan kıllar olursa alıyorum. 2 haftada bir kas biyiga gidiyorum çıkarsa da ben alabiliyorum vde. yüzümü aldırıyorum. el yüz kremleri stabil. yüzüme yine c vitamini kullanıyorum. ve aşırı bakımlı olduğumu dusunurken sevgilim bana bakımsız dedi. bunu söylerken de saçların boya değil bakımlı değil düz şekli yokmuş. ve güzel giyinmiyorsun dedi. güzel giyinmedigimi biliyorum bundan da memnunum yazın her yere t-shirt şort askılı şekilde giderim parmak arasiyla gezerim. kışın da kazak kot mont. modayla alakam yoktur. sizce bakım sık giyinmek ve saçların aşırı boyalı ve bakımlı olması mı? karşıdaki kişi deodorant bile kullanmıyor. cinsel organları ve koltuk altları killi geziyor. kendisine güzel hakaretlerde mi bulunsam acaba diye düşünüyorum.

1. Eğer temizseniz yani kokmuyorsanız vs gerisi pek de önemli değil. Siz giyiminizden memnunsanız kimseye laf düşmez. Saç ise insanı gerçekten çoook değiştiriyor. Toplama şekli bile fark ediyor illa boyamak zorunda değilsiniz tabiki . Ama kırık dolu,kabarık şekilsiz bir saç kötü görünüyor gerçekten. Yine de sevgilinizin bunları söylemesi üzücü en azından daha kibar bir şekilde ifade edebilirdi kendini. İnsanda özgüven problemi yaratır resmen :(

31 mayıs 2021 14:02

2. Deodorantın varlığından haberi olmayan biri mi söylüyor bunları derdim.

31 mayıs 2021 14:02

3. Süslüler saçlarım kırık değil dümdüz duruyor kabarık bile değil. ben de yapılanın psikolojik şiddet olduğunu düşünüyorum o yüzden yazdım zaten.

Roll on da kullanıyorum süslü bu arada. Aşırı makyaj yapmıyorum bu arada doğal biri olduğumu düşünüyorum. Buraya sizin bakım anlayislarinizi sormak için yazdım sinirim geçince zaten mantıklı bir karar verecegim kendisiyle.

31 mayıs 2021 14:08

4. bayağı bi bakımlısın. erkeklerin çük kadar akıllarıyla bilir bilmez yorum yapmaları beni delirtiyor. valla bunların kafası bu kadar basıyor işte boya yoksa bakımsız bitti. takma kafana ve bu lafın gücendirdiğini belli etmiycek şekilde yani abartmadan onun bakımsızlığını yüzüne vurabilirdin ama şimdi geç olmadı mı o an yapsaydın keşke

31 mayıs 2021 14:11

5. Allahın ayıları beni bir gün delirtecek.

En önemli sey, herkes için, kişisel bakım. Bunun da gayet farkındasınız aklı başında bir kadın olarak. O öküz önce kendine baksın diyeceğim de anlamaz.

Maalesef süslü bu adam gördüğü her 'bakimli' kadına bakar. Değerin bu ayıdan fazlası. Çok daha fazlası.

31 mayıs 2021 14:12

6. Eski erkek arkadaşım saçların çok bakımsız duruyor demişti. Ben de "sen önce dişlerini fırçala" demiştim. Bir daha ağzını açamamıştı bana çünkü kendisi haftada 1 falan fırçalıyordu dişlerini :) bu tür hödüklere gereken cevap ayyynen benimki gibi verilmelidir!

31 mayıs 2021 14:13

7. Mesela şu anki sevgilim de geçen gün "bebeğim saçların sarı sürekli dip boya falan yaptırıyorsun sanki biraz cansız duruyor ilerde sorun olmasın senin için yanar falan dikkat et" demişti. Aradaki üslup farkına bakar mısınız? Biri direkt bakımsız duruyor diyor diğeri saçlarımın sağlığını düşünüyor.

Ben vallahi çoğu erkekten bıktım. Sevgilim hariç.

31 mayıs 2021 14:16

8. Benim erkek arkadaşım beni uyarır siyah noktaların çıkmış cilt bakımına gitme vaktin gelmiş diye. Düzenli gidiyorum çünkü. ya da saçını kısa kestirsen çok yakışır sana demişliği vardır. Ama durup durup çok bakımsızsın da denmez yahu!

31 mayıs 2021 14:21

9. ay süslüm ne biçim bir ayıya denk gelmişsin ya. kendine bakım ve değer için bunu bırakman lazım valla görürsün mutlu ve huzurlu olunca insan parıl parıl parlıyor.

31 mayıs 2021 14:22

10. Süslü şimdi herkes ombreli filan ya. Erkekler düz renk saçı bakımsız sanıyorlar. Üslubu çok kötü bu arada sinir oldum.

31 mayıs 2021 14:28