bakire olmayıp evlenenler var mı?

süslüler merhaba. 3 yıllık ilişkim geçen ay bitti. 20 yaşındayım. cinsel anlamda ilk ilişkim de ayrıldığım sevgilimleydi. ayrıldığımızdan beri kendimi büyük bir hata yapmışım da bir daha asla ciddi ilişkim olmayacakmış, asla evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. sanki bakire olmadığım anlaşıldığında erkeğin gözündeki değerim azalacak sadece takılmalık kız olarak görülecekmişim gibi geliyor. sürekli ekşideki bakire olmayan kızla evlenmek vs gibi başlıkları okuyorum. psikolojim iyice bozuldu. aile çevrem muhafazakar sayılır, arkadaşlarımla da böyle bir muhabbete asla giremem. ilk cinsel ilişkisini başkasıyla yaşayıp tekrar ciddi ilişki yaşayan yada evlenenler var mı? lütfen kırıcı şeyler yazmayın güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

1. Hayır mümkün değil bakire olmayanların nikahı tutmuyor.

18 haziran 2024 20:13

2. Canim sen bi cevreni degistir. Dunya sandigindan buyuk. 20 yasinda birinin cinsel olarak aktif olmasi kadar dogal bi sey yok ve boyle yalnizlasirsan iskence cekersin. Seni boyle kendinden, bedeninden uzaklastiran, utancin altinda ezdiren seylere/insanlara ofkelenmeyi ogren. Ofke guzeldir, korur. Gerekirse terapi destegi al. Bu ulkede riza dahilinde sevisen, opusen iki insandan daha tehlikeli bi sey yok maalesef. Tecavuz, taciz, siddet, katliamda sorun yok ama sen sevistin ya, az bi haz aldin, riza gosterdin ya delirirler. bu mutsuz, kotucul insanlar bundan nefret eder. Sen de onlar gibi Kendinden nefret edip, onlarin ayaklarina kapanip af dilemeden de birakmazlar, senin ruhunu emerler. Kendini sevmeyi sec be asko... eksik degilsin, kusurlu degilsin.

Igreniyorum su soruyu sana actiran insanlardan, kulturden ya... of of

18 haziran 2024 20:24

3. Eski dediğiniz 1999-2003 değilse ekşi sözlük zaten 20 senedir kaliteli bir platform değil. 20 yaşında olan birine eskidi gibi değil demek saçma.

18 haziran 2024 21:00

4. ekşici dangalakları referans alanın ekşici kadar aklı yoktur.

18 haziran 2024 21:15

5. Ben evlendim, sen de evlenebilirsin ahdjfkgkv

Ss manyak mısın kaçıncı çağdayız yapma gözünü seveyim genceciksin teksin tadını çıkar

18 haziran 2024 21:47

6. Ayy fırsatları olsa her kadınla seks yapacak adamlar mı namus satıyo

18 haziran 2024 22:23

7. defol git hayatsız erko. ne anlıyosunuz buraya böyle sorular sormaktan.

zerre inanmıyorum bu tür sorular soranların kadın olduğuna.

18 haziran 2024 22:39

8. Babana sor delikanlı

18 haziran 2024 22:40

9. bunun lafını yapan bir erkeğe diyemiyor musunuz sanki sen bakirsin diye? niye kendinizi korumak yerine aşağı çekiyosunuz anlamıyorum. sanki tüm erkekler evlenene kadar bekliyor da.

18 haziran 2024 23:46

10. Benim çevremde bakire evlenen yok, ben de bakire evlenmedim eşim sormadı bile yani

19 haziran 2024 00:03