bakire olup idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı?

bakire değilim ve annemin idrar yolu enfeksiyonu üzerinden bağlantı kurup bu durumu anlamasından endişeleniyorum (kendisi sağlık personeli). ne düşünüyorsunuz :(

1. bakireyim ve defalarca idraf yolu enfeksiyonu geçirdim suslu, sorunu alayim.

1 haziran 2020 10:14

2. Tabii ki vardır da yani cinsel ilişki haricinde sonradan kapılabilen bir şey di mi (sert yorum yazmayın zaten ağrıyor ve doktora gidicem ♡)

1 haziran 2020 10:15

3. Anonim 1 ilk kac yasinda çıktı? çok sağol

1 haziran 2020 10:15

4. süslü olabilir, regl iken hijyene dikkat etmezsen olabilir, bobreklerine dikkat etmezsen olabilir diye bu liste uzayıp gider. iliskide hijyene dikkat ettiyseniz baska sebeplerden olur ve doktor da anlayamaz zaten idrar ve kan tahlilinden iliski sonrası oldugunu.

1 haziran 2020 10:16

5. Ahahahha sevişirken idrar yoluna sokulmadığı için penis, bakirelikle alakası yoktur.

Yolunu kaybedip idrar yoluna düşen penis kötü yola düştü shsjjsjs

1 haziran 2020 10:16

6. cocuklugumdan beri

1 haziran 2020 10:17

7. Soğuk taşın üzerinde oturduğumda olurdu.

1 haziran 2020 10:25

8. Çocukken sürekli yaşıyordum dkdkf. En son doktor bi daha olursa ciddi bi araştırma yapmamız gerekir dedi çok dikkat ettim bi daha da olmadım

1 haziran 2020 10:25

9. bakireyim her sene idrar yolum enfeksiyonlanır... kronikleşti neredeyse, sağlık personeli anneniz bunu bilir bağlantı kurmaz ama siz tedirgin davranmayın, rahatsızlandığınızı apaçık söyleyin. aman anlar mı diye çekinik davranmayın

1 haziran 2020 10:27

10. 4 yaşından beri oluyorum. kronikleşti zaten. 18imden beri aktif cinsel hayatım var. bir şey değişmedi:d

1 haziran 2020 10:28