bakirelik artık bir yük benim için?

süslüler kendimi bok gibi hissediyorum nasıl geçecek bu his. bu zamana kadar bakire olmayı kafamda o kadar büyüttüm ki sanki çok bir önemi varmış gibi. sanki bu benim kimliğimmiş gibi. ama artık bu tabuları yıktım kafamda artık böyle olmak istemiyorum çok saçma geliyor. ama karşıma kim çıksa kaçıyor sanki bundan dolayı oysa bir önemi yok. ama gerçekten değer de görmek istiyorum. bu çok mu saçma bir istek allah aşkına? karşıma kim çıkarsa çıksın iş bu raddeye gelince soğuyorlar. iki ucu boklu değnek. şeytan diyo git önüne gelen biriyle yat hiçbir bağ kurma söyleme. ama öyle de bir insan değilim duygularım hep ön planda. benim gibi hisseden var mi? gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi ağlıyorum çok sıkıldım

1. Şu an buna kafa yormanız tabuları pek de yıkamadığınız anlamına geliyor

28 kasım 2020 21:14

2. evet süslü

28 kasım 2020 21:14

3. süslü tabuları yıkamadım doğru tam anlamıyla ama ilerleme kaydetmiştim ciddi anlamda yani ama sürekli beynimin içinde 'kurtulma' düşüncesi var bundan bu mu geriyor beni anlamıyorum

28 kasım 2020 21:16

4. Bakire olduğun için bitiren adam zaten değer verecek adam değildir ki, kalitesiz adamın tekidir. Mantıklı düşün yani böyle kafa yapısında biri sana sen olduğun için değer verebilir mi. Neden boş insanların sana değer vermemelerine bakıp kendine pay çıkarıyorsun? Düşünmeyeceksin bile, yoluna bakacaksın.

28 kasım 2020 21:17

5. Ve sırf böyle adamlar sana değer vermedi diye bakire olmamalıyım kurtulmam lazım demen çok korkunç bir bakış açısı.

28 kasım 2020 21:18

6. süslü haklısın ama şöyle yani zaten çok ilerleme kaydedilen ilişkilerden bahsetmiyorum ama karşıma kim çıkarsa çıksın böyle 'ilk' olma hissiyatı onları ürkütüyor gibi bir şekilde de sonlanıyor bu beni çok yormaya başladı

28 kasım 2020 21:19

7. E bende bunu diyorum işte. Daha baştan ürken, karşındakini tanımadan ataerkil kafa yapısıyla bakireliği sorumluluk gibi gören adamla ne işin var? Bunlar senin için kafaya takılacak meseleler olmalı, gülüp geçmelisin.

28 kasım 2020 21:21

8. süslüm ben de sizin gibi ilk cinsel deneyimimi baya etkilendiğim o sıra flörtüm olan bir erkekle yaşamak istemiştim. ama onun daha önce de deneyimler olmuştu biraz hızlı bir insandı yani :d ve laf arasında söylemişti bakire birini "başına yük almak istemeyeceğini". yük olarak görüyorlar çünkü. söylemedim bakire olduğumu. o esnada kanama olunca da "ayyy reglim tam bitmemişti hala hassasmış heralde" falan diyip sıyrılmıştım. o da "hay allah olur böyle şeyler" falan diyip anlayışlı davranmıştı. sonra başka sebeplerden ilerletmedik flörtü.

iyi bir örnek değil kabul, ama bir taktik. lütfen ağlamayın bu gayet normal olağan bir durum. biz diyor muyuz "bakir bir erkeği başıma yük alamam" vs diye. aslında tamamen karşı tarafın bağnazlığı bence, ne kadar modern takılıyor olsalar da. sanki aşiretten abilerimiz gelecek de hemen apar topar evlendirecekler. hey allahım ya.

28 kasım 2020 21:21

9. Cidden ilk olacağı için korkup kaçan erkekler mi var. Anlamadığım için soruyorum

28 kasım 2020 21:21

10. @anonim4 düşüncelerim bundan kaynaklanmıyor, ben kendi içimde bunu büyüttüğüm için bunun zaten ne kadar sorunlu bir kafa yapısı olduğunu biliyorum işin içinden çıkamıyorum