bakirelik artik onemli mi gercekten?

tum erkek arkadaslarim onemli tabi diyor. bakire kiza evlenilcek gozuyle bakarsin diyor. zaten kucuk bir sehirde yasiyorum geri kafali olmalari normal ama sosyal medyada da bunu cok goruyorum. daha degerli olur falan diye dusunuluyor. ben bakire degilim. troll de degilim. kaos cikmasi icin de acmadim yemin ederim. sadece merak ediyorum oylesine soruyorum.

1. erkekler ve değersiz fikirlerini önemsemiyorum I hope this helps

13 mart 23:30

2. Çevreni bilemem ama 30saat online biri olarak(işim bu) sosyal medya konusunda haklısın. son haftalarda inanılmaz uçuruldu bu konu, key words inceleyince klasik redpillci olduğunu iddia eden incel profiline ulaşıyorsunuz. Performans kaygısı olan erkek söylemlerine takılıp hiç kafanı yorma derim hele başına "artık" önemli gibi bi ibare getirip bunlara prim vermek... Sa kın.

14 mart 00:07

3. Askim bu geri kafali yobaz comarlar her yerde. Istanbulda da var yozgatta da. O yuzden bu davarlari agzina ede ede egitecegiz. Erkeklik boyle bir sey zehir gibi. O yamuk sikleriyle kadinlari kategorize ediyorlar. Sen kimsin yani... off cok sinirlendim. Bi yamuk sikli soyle bi konussa karsimda da itin gotune soksam. Siz cok kibarsiniz. Agzina sicip laf ettirmeyeceksiniz. Ulan aqmun comari diyeceksiniz suratina. Lutfen online ya da gercek cevreni biraz magaradan cikmis insanlarla donat. Gercekliginle oynamasinlar.

14 mart 00:27

4. kendisinin eskort dışı tecrübesi olmayan veya vücudu/pipisi utanılacak gibi olan adamlarda genelde bakire takıntısı oluyor. bakire olmayan kadının onları aldatacağını/terk edeceğini düşünüyorlar

14 mart 07:22

5. a5 sanmıyorum ya basbaya kadın düşmanı oldukları için sadece. mal olarak görüyolar kadını özgürleşmemize karşılar. bunlar kadınlar evlenmek 'zorunda' diye de düşünüyo hep işin komik tarafı. baya inanıyolar buna. eğer bizim koşullarımıza uyan erkek yoksa tek başımıza bi hayat sürebileceğimiz gerçeğini kabul edemiyolar slşsşdşfğ

14 mart 13:57

6. her ne kadar sevmesem de dünyada eskiden beri önemli bir şey bakirelik. mrs miss, madam matmazel ayrımları bu yüzden var. eski adamlar, s.kersem evlenmek zorunda kalırım kadınıyla, kocasının arkasından ne işler çeviririm kadınını dilde ayırmış resmen.

eski kafayı sürdüren veya kendine güvenmeyen adamlar için önemli.

14 mart 18:18