balık erkeği aslan kadını sizce yürür mü her açıdan?

sorum yukarıda süslüler. ayrıca çok seven balık erkeğinin  gözü başkasını hiç görmez mi? aldatma potansiyeli nedir bunların?

1. (bkz: Balık burcu erkeği)

30 nisan 2018 00:26

2. Off cok merak ediyorum benim de balik flortum var :(

30 nisan 2018 00:29

3. ay ben de birkaç saattir burç sorusu düşmedi kimse cloth-sex yaparken hamile kalmadı yoksa sözlüğün seviyesi mi yükseldi diye düşünüyordum iyi oldu bu sorunun gelmesi :D

30 nisan 2018 00:30

4. Ayy süslü ben aslan kadınıyım balık burcuyla beraberdim önceden. Çok duygusal oluyorlar ve cidden sevdiler mi adam gibi seviyorlar dediğiniz gibi gözleri başka bişey görmüyor. Biraz da klasik ilişki taraftarılar ancak aslan kadını klasik sevmez yeniliğe heyecana her zaman bayılırlar. Bu yüzden biraz anlaşamadık. Bi de yatakta çok yavaş ve romantik oluyorlar. Ama biliyorsunuz ki aslanlar sert sever hahah

30 nisan 2018 00:32

5. Balık erkeği çok sevip kendini yerden yer vurur. Amaaa bu olmamış gibi 5 gün sonra başkalarıyla konuşabilir. Sanırım insanın aklıyla en çok oynayabilen burç delirmelik tam.

30 nisan 2018 00:37

6. Sen insanları burçlara göre ayırıpkafayı bozduğun sürece evde bile kalırsın hayatım:)

30 nisan 2018 00:48

7. Abimle eşi gayet mutlular abim çok seviyor eşini zaten çok aşıktı gerçi. Hatta bir gün migrosta(mağaza yöneticisi) kendini ziyaret ettim. Saçın bozulmuş abi dedim beni beğenen beğenmiş demişti🤣Fakat bunun burçlarla alakası yok ahlaklı,dürüst ve kadınlarin dilinden anlaması sayesinde oluyor. Yoksa diğer bir balık kişisi hanzonun önde gideni😂

Yalnız burçlarla aldatmanin alakası çok saçma :)))

Kişilik ve erdemli insan meselesi bu...

30 nisan 2018 01:27