balık sırtı kolyeler sizce günlük ve işe kullanıma uygun mu sizce?

şöyle bir kolye mesela: (link: https://www.ozkonakkuyumcu.com/urun/balik-sirti-zincir-5 kolye) smart casul giyiniyorum spor ama şık da olsun istiyorum, nasıl buldunuz?

1. ben çok seviyorum bu tip kolyeleri ama burada bazı yazarlar: "seri közcü sevgilisi gibi görünüyorsunuz dışarıdan bakınca" diye yorumluyor bu tip kolyeleri beğenip kullananları.

20 haziran 2022 16:35

2. bu kolyelerin en ucuzu 8-9 bin civarında olduğundan fikrinizi almak istedim, altın yeni yeni sevmeye başladım, alırken çok rahat kullanacağım şeyleri almaya gayret ediyorum, satarken fiyatı düştüğünden bir kere alayım ve yıllarca kullanayım kafasındayım.

20 haziran 2022 16:44

3. gayet güzel vallahi

20 haziran 2022 16:54

4. aynısı bende var baya severek takıyorum, modern kezban görünüşü olduğunu falan asla düşünmüyorum ya :/

20 haziran 2022 16:57

5. kolye güzel bence ama mutlaka deneyin bende çok begenmiştim deneyince bana hiç yakışmadı dümdüz olmasına ragmen

20 haziran 2022 17:10

6. Çok güzel süslü, beğenmeyenler alamayıp bok atan kezbanlar kesinlikle.

20 haziran 2022 17:12

7. Ben çakmasını almıştım uzak ışıklar'dan ne olduğunu bilmeden. Gayet hem düğünlerde vs hem de işte kullanıyorum. Bence yakışıyor. Genelde giyim tarzım maskülen. Kumaş pantolon, basic tshirt, blazer, oversize gömlekler falan giyiyorum

20 haziran 2022 17:44

8. Bende var, ama kullanmayi pek sevmiyorum. Saçımı kopariyor takılınca ve normal zincirler gibi akışkan bir yapısı olmadigindan abuk subuk sekillere girip oyle kalıyor boynumda. Parmak izi de oluyor isikta görünüyor falan. Küçücük kolyeye ne kim beslemisim dhdhshs

20 haziran 2022 19:44

9. İncecik Trabzon kolyeleri çok beğeniyorum ya çok şık durdu deneyince hiç beklemiyordum. Hani şu 2 sıra gibi olan en incelerinden. Kullanan var mı? Köylü gibi mi duruyor sizce?

21 haziran 2022 11:31

10. Anonim 11,ben Trabzonları günlük kullanma taraftarı değilim onun yerine anonim 10 gibi İtalyan ezmelerden alabilirsin ben de hiç çıkarmam boynumdan

21 haziran 2022 14:07