balayı için önerebileceğiniz otel ve yerler neresidir?

merhaba arkadaşlar. temmuz gibi balayına gideceğiz. dinlenme amaçlı olması önceliğimiz bu yüzden yurtiçi bir yer istiyoruz. bir de vize işlemleri vs o stresle uğraşmak zor geliyor düğün aşamasında. vizesiz gidilen yerlerden de balayına uygun zevkimize hitap edebilecek pek bir yer yok olanlarda bütçe aşabilir gibi her neyse önerilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. farklı fikirlere açığım. cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

1. Süslü Belekteki otellerin cogu güzel. En güzel Regnum diyorlar ama o biraz butce asabilir. Onun disinda Adam&Eve tam sevgiliyle/esle gitmelik bi otel. Bir de Cornelia’ya bakabilirsiniz 2 tane var ikisi de hos baya.

27 ocak 2019 04:13

2. Kisin gideckseniz ekleme yapmak istedim spa bolumu iyi olan bi otel tercih edin derim ben. Cornelia Diamond’u tek gecerim spa konusunda

27 ocak 2019 04:15

3. yurtdışı olarak sıkıntısız budva'ya da bakabilirsiniz.

27 ocak 2019 04:20

4. euro almış başını gitmiş budva maalesef :( ayrıca budva eminim çok güzeldir ama gezmek değil de daha çok dinlenmek istiyoruz. marmaris tarafları hem doğa hem deniz olarak güzel gibi. o taraflarda tatil yapmış süslülerin memnun kaldığı oteller veya kalmadığı oteller varsa. tavsiyelerini bekliyorum.

27 ocak 2019 08:21

5. Kaş"a gidin. Airbnb den güzel bir ev kiralayın

27 ocak 2019 10:47

6. Kıbrıs’a gidin. vizesiz.

27 ocak 2019 12:01

7. Süslüm voyage çok güzel fiyatları yüksek gelmezse bakın mutlaka, hizmet yemekler deniz havuz vs hepsinden biz çok memnun kaldık. Birkaç şehirde var biz sorguna gitmiştik, ama hepsi güzel yorumlar almış. 28 Ocak a kadar erken rezervasyon indirimi de yapıyorlar, bir inceleyin derim :)

27 ocak 2019 12:50

8. Kıbrıs +1. Haricinde sarımsaklı tarafına bakabilirsiniz bence süslü.

28 ocak 2019 01:50

9. anonim 4 başka zaman için güzel olabilir ama hazır yemek kahvaltı varken ev kiralayıp ne yesek düşüncesiyle kim uğraşacak. 1 hafta yapacağız balayı tatilini en azından ilk 2-3 gün sadece denize girip yüzsek kafa dinlesek diyoruz. Daha sonra biraz etrafı keşfedip gittiğimizin yerdeki yemekleri vs tadarız.

28 ocak 2019 01:50

10. anonim 7 sarımsaklı güzel ama ayvalık tarafları eş dost akraba olan yerler genel de gidiyoruz o taraflara, akdeniz bize daha uzak. o civarlarda düşünüyoruz. kıbrıs için çok kararsız kaldım bu arada :(

28 ocak 2019 01:53