balayı için maldivler mi bali mi?

merhabalar. haziran ayında kısmet olursa düğünüm olacak. balayı için hangisini önerirsiniz? biletlere baktım maldivler bali’den daha uygun. ancak oteller de bali’de daha uygun. hem bütçe açısından hem de mekan gezip görülecek yerler açısından sizce hangisi

1. Haziran ikisi icin de off-season.

22 şubat 2020 20:58

2. Haziran maldivler icin muson yagmurlarinin en yogun oldugu donem. Bali mayis-ekim arasi kuru sezon oluyor o yuzden Bali derdim ama corona virusu nedeniyle asya'ya gitmek buyuk risk.

22 şubat 2020 21:00

3. Süslü bu soruyu ben sormuşum gibi oldu resmen. Biz de haziranda balayı için Maldivler ya da Bali düşünüyorduk. Bali için turizm şirketi şuanda terörün çok yaygın olduğunu söyledi. geçen hafta sanırım bir otel bombalanmış ve 30 turist ölmüş. Ayrıca bu ara çok sık deprem oluyormuş. Araştırmadım açıkcası ama gözüm korktu. Biz vizesiz ülkelere bakıyoruz vize vs uğraşmamak için.

Başka fikirlerin varsa mutlaka dinlemek isterim. :)

22 şubat 2020 21:18

4. Corona sebebiyle risk alıp uzak doğu ülkelerini tercih etmezdim. Onun yerine Yunan adalarını tercih ederim. (gizlinot: Tabi buralar da riskli ama hastalığın ana kaynağına gitmekten daha iyidir. En kısa zamanda aşısı bulunsa keşke)Santorini,mykonos, rodos, patmos, kos haziran ayında gidilebilecek güzel yerlerdir.

22 şubat 2020 21:27

5. Evet muson yağmurları çok oluyor diye söylediler bana da ama virüs kısmını hiç düşünmemiştim :/ Öneriniz için teşekkürler

23 şubat 2020 00:05

6. Anonim 4 hep aklımda bu iki yer vardı benim de. Rotayı başka yere çevirmek gerekebilir ama anlattığının da etkisiyle

23 şubat 2020 00:06

7. Allah aşkına nereye gidecekseniz karar verince buraya ekleyin süslüm,Haziran için biz de Bali düşünüyoruz ancak corona malum korkuyoruz.Bir de üstteki terör olaylarını öğrendim şimdi iyice soğudum.Oysa ki gezilecek yer listemiz bile hazırdı.Belki bize de fikir olur  kararınız.

23 şubat 2020 02:38

8. Rota yeniden oluşturuluyor süslüm :D araştırayım biraz yazarım buraya

23 şubat 2020 10:47

9. cok farkli butcelerin tatilleri. gorulecek yer acisindan bali. fiyat bakimindan da bali. maldivler hem pahali hem de yapacak bir sey yok.

23 şubat 2020 11:41

10. Anonim 8 siz nerede kalmıştınız süslü