balkona dolap yaptırıyorum annemi çağırmıştım sağı solu silmeye yardıma?

11 yaşında kardeşim var ben de gelicem dedi. ben de gelmesen olur mu ev karışık olacak ( salondan giriliyor balkona koltukları falan çekmem lazım oturacak yer kalmıyor?) sonra bakmaya gelirsin dedim. annem bozuldu baya, gelse ne olur evde tek durmasın dedi( duruyor bu arada yalnız zaten saatlerce durmayacak ayrıyeten halamla aynı binada oturuyorlar) bilemedim falan dedim. geldiğinde sürekli acıktım diyor sıkıldım diyor orayı burayı karıştırıyor tuvaleti banyoyu bile karıştırıyor yani. temizlik yaparken bununla uğraşmak istemedim. zaten geçenlerde bir tadilat işi vardı evde tüm evi temizlemek zorunda kaldım bu sefer annemden yardım isteyeyim dedim burnumdan geldi yani. ben gelmesin demedim temizlik bittikten sonra gelsin dedim. bölündükçe süreç uzuyor dediğim gibi koltukları falan da çekmem lazım adamların geçebilmesi için. bilemiyorum haksız mıyım daha başka bi şekilde mi çözmem gerekirdi bu durumu?

1. Koltukların üstüne oturulamiyor mu? Bence de biraz ayıp olmus kardeşin sonucta ya.

27 ocak 23:07

2. Üvey kardeşin mi? Anneni temizliğe çağırıyosan çocuğunu da getiricek yani 11 yaşında evde tek mi kalsın? Bi odada otururdu çocuk sanki komşunun çocuğu, kardeşin yahu

27 ocak 23:09

3. Ay hayır üvey falan değil çok da severim ama temizlik yaparken çok agresif oluyorum. Bir de yeni büyük bir temizlikten çıktım. Onun yorgunluğunu bitmeden bu geldi ekstra gerginim. Yerlere koydukları kutuları falan eve sokacaklar nasıl çıkıcam işin içinden bilemiyorum.

27 ocak 23:13

4. Yani mesela ben yerleri siliyorum gelip acıktım diyecek ve ben o ellerle mutfağa girmek istemiyorum? Bitsin öyle gel dedim....

27 ocak 23:14

5. Ya sanki 5 yaşında çocuk, yaramazlık yapacak yemek isteyecekmiş. işimiz bitince yemek yeriz demek çok mu zor? Hiç mi durdan sustan anlayan insanlar değilsiniz, iki kelime konuşamıyor musunuz? Ayıp tabii çocuk salonda otursa ne olurdu yani

27 ocak 23:17

6. 2 şer lahmacun sipariş verin nolucak, ya da çağırma anneni o çocuğuna baksın sen de temizlikçi çağır. Sanki yürümeye yeni başlamış küçük bebek

27 ocak 23:22

7. Küçücük çocuğa karşı bu kadar da duygusuz olma. Elbette acıktım diyecek gezecek. Ne yapacak çocuk evinin ortasına kakasını yapacak hali yok. Bir de ortalık bu kadar kötüyken 11 yaşındaki çocuk evde tek bırakılmaz

27 ocak 23:23

8. çocuğun olursa nasıl bir anne olacağın belli oldu

27 ocak 23:25

9. Çok takıntılısınız ya cocuk icin üzüldüm valla.

27 ocak 23:34

10. Haklısınız ya abarttım sanırım, yarın arayıp gel dicem. Temizlik işleri çok strese sokuyor da beni.

27 ocak 23:39