bana şunu hediye al diyen arkadaş nasıl reddedilir?

arkadaşım iyi birisi, eli de açıktır. aynı iş yerinde aynı maaşla çalışıyoruz. samimiyetime güvenerek, bana şundan hediye al diye bi şey gösterdi. ben de onu bugün indirimli gördüm kendisine attım, al bana bunu yazmış. alırım da 200 liraya yakın bir şey ve kendisi çok para biriktiren masrafı vs benden az olan bi insan, her açıdan durumu daha iyi benden. yani aslında ben istesem bana alır ama herkes kendi istediğini kendine alsın istiyorum, ona ne desem de kırmadan sen kendin al demeye getirebilirim

1. dogumgunu mu arkadasinizin, oyleyse ortakli filan alinir anlarinm da durduk yerde neden yani, sugarmommy gibi "bana bunu alsana" diye arkadasa link gondermek ne alaka? belki saka yapmistir da ben bi bana bunu alsanadan bi de "ustundeki cok guzelmis bana versene" ya da "ben calicam senden onu ehi ehi" sakalarindan nefret ediyor ve kesinlikle komik bulmuyorum.

29 temmuz 2020 18:23

2. madem almak istemiyorsun indirimli görünce niye ona atıp hatırlamasına sebep oldun ki?

29 temmuz 2020 18:24

3. bebeğim bu aralar durumlar sıkıntı valla :d yazabilirsiniz. tabii doğum günüyse ve doğum günü hediyelerini kendinizin seçme gibi bir geleneğiniz varsa bilmiyorum.

29 temmuz 2020 18:26

4. Bir şey deme ve alma? Aileden biri bile değil ya hu, bu kadar büyütmeyin insanları. açıklama yapmak zorunda değilsin almak zorunda hiç değilsin. Ha sen de ona böyle emrivakiler yapıyorsan bilemeyeceğim.

29 temmuz 2020 18:34

5. Ay sağolun kızlar çok küsek bi tip olduğu için ne desem kırılcak biliyorum, şaka yollu cevap vermek en iyisi. Bu arada a2 ben alcak olsam sana alırdım bak sen al mesajı vermek için gönderdim ona :)

29 temmuz 2020 19:02

6. dogum gununu, yilbasini bekle fln diyebilirsiniz guzel yollu

29 temmuz 2020 19:34

7. ben işime gelmeyen ve olumlu cevap beklenilen her konuya random gülüş atıyorum süslü şaka yapmış da gülmüşüm gibi genelde uzatmıyolar ahahahah

30 temmuz 2020 16:55

8. A8 hemen denensinnn teşekkür ederim