bana hep küçük gosteriyorsun denmesinden artık aşırı sıkıldım ya tanıdık insan dese hadi neyse tanımadık ilk kez gördüğüm bile diyor?

öğretmenim diyorum öğrenci sandım diyor yani hm anladım diyip geçiyorum. bunu söyledin de noldu sanki eline ne geçti hadsizlik bu yani kimse sana düşünceni sormadı ben de kimsenin fiziki görünüşü ile ilgili yorum yapmıyorum başkası da benle ilgili yapsın istemiyorum ama hangi birine dicem bunu sıkıldım çok. var mı böyle olan yaşından kcuuk gösteren ve bu konuda yorum alan? 160/48-49 kg ölçülerim, duruşum bozuldugu için kambur duruyorum biraz ve bu da boyum daha kisaymis gibi gösteriyor.

1. ne güzel işte.

17 ekim 2023 09:32

2. ben de ne güzel diyorum bazen cevap olarak ama onlar sanki olumsuz bir özellikmis gibi öyle bir tavırla söylüyor artık rahatsız olmaya başladım

17 ekim 2023 09:38

3. Ss bende öyleyim. Bu özellik her zaman güzel olmuyor. Saygı duyulmasını engelliyor. Küçük görüyor insanlar. Ben alıştım artık 27 yaşındayım. Ölçülerim se seninle aynı. "Ben senin yerinde olmak istemem çok zayıfsın " diyen bile oldu. Sormadığım halde. Suratsız olcaksın böylelerine

17 ekim 2023 09:49

4. Bana da girdiğim her ortamda öğrenci misin diye soruyorlar direkt. Öğretmenim diyorum, aaaa falan gibi bir şaşırma ifadesi geliyor. Bence bunda kötü bir şey yok ya, takılmıyorum ben

17 ekim 2023 09:52

5. Çocuk gibi göstermek genç göstermek değil maalesef. Bende 28 yasinda olmama rağmen hala lise öğrencisi saniliyorum bunun sebebinin kıyafet tarzım olduğunu düşünüyorum. İnsanlarda niyeyse ofiste çalışan kadın kalem etek giyer topuklu ayakkabı giyer algısı var sanırım. Ama artık 2000lerde değiliz işe mom Jean ve cropla gidilebiliyor ama o kafadaki bu is kadini değil öğrenci algısını yikamiyoruz.

17 ekim 2023 10:12

6. eskiden böyle değildi üniversite zamanlarında 20 li yaşlarda. boyum eskiye nazaran biraz daha kısa görünüyor postürden dolayı masa başı ve telefona bakmaktan kamburum çıktı, boynum pek görünmüyor gibi artık kısalmış gibi o da. giyim basictir düz üst gömlek pantolon spor ayakkabı giyerim extra ozenmem, çünkü hevesim yok modum hep düşüktür içimden gelmiyor. aklıma giyim ve duruş bozukluğu geliyor yani bunlardan sebep böyle yorum geliyor diye düşünüyorum. üni döneminde çok iltifat da alırdım görüştüklerim olurdu şimdi hiç kimseyle görüşmüyorum iltifat da almıyorum baya da cirkinlestim sigara ve akne sorunum yüzümün rengi gitti ergenler gibi akneli ve lekeli, saçlarım beyaz ama boyuyorum tam kapanmıyor gerçi. çökmüş hissediyorum sözün kısası ruhen de bedenen de bu da dışa yansıyor belli ki hatta yürürken omuzlarım öne düşer dik yürümem yürüyemem de zaten hem postürden hem de özgüven eksikliğinden

17 ekim 2023 10:16

7. evet haklısın son süslü genç görünmek başka çocuk gibi görünmek başka bence de. bana iş yerinden biri en fazla 19 sun dedi daha ilk günden selam verip bunu söyledi insanlar zaten hadsizler takmamaya çalışıyorum ama böyle sacma sapan insanlardan da böyle yorum almak canımı sıkıyor

17 ekim 2023 10:19

8. ss bir kez bana da bir kız dedi. İltifat olarak aldım. O küçük göstermiyordu ama ben de iltifat etmek için, Ya teşekkür ederim sen de öyle dedim. Yok ya ben yaşımı gösteriyorum hem küçük göstermek istemem kimse ciddiye almaz dedi. Öyle kaldım. Demek ki iltifat etmemiş dgjhghkk

17 ekim 2023 10:22

9. Ben sırf bu yüzden disari çıkınca makyaj yapıyorum ama buna bu kadar sinirlenmek hic aklima bile gelmemisti.

17 ekim 2023 10:41

10. 32 yaşındayım beni de 25-26 sanıyorlar. Hatta Üniversite şehrinde yaşıyorum, kimle tanışsam hangi bölümdesiniz diye soruyorlar. Bunun nesinden rahatsız oluyorsunuz ki? Küçük gözükmek ne gibi bir rahatsızlık verir? Deneyiminizi küçümsediklerini mi düşündürtüyor size?

17 ekim 2023 10:55