bana kimin nazar değdirdiğini nereden anlayabilirim hocaya falan mı gitmem gerek artık deliricem (nazara inananlara bir soru) napabilirim?

paragraflara ayırabilmek için yoruma yazıyorum biraz uzun oldu

1. Ne :(

30 haziran 2021 18:43

2. Birçok insan için akıl dışı bir soru olduğunun farkındayım. Ama ne zaman instagramda bir şey paylaşsam öyle bir denk geliyor ki işler, paylaştıktan sonra ertesi gün istisnasız ağlama krizine giriyorum. Normalde de öyle ağlayıp duran bir tip değilimdir.

En son öyle beklenmedik bir şekilde gelisti ki olaylar kedim zehirlendi. Normalde kedimi asla paylasmazdim ama ilk kez storyde paylasiyim dedim 2 senedir bende hayvan daha kimse gormemisti paylastigimin hemen ardından zehirlendi. Anlatsam şok olursunuz evrenden nazar kaynaklı suikast planı gibi olaydı.

Ben artık o kem gözlü insanı tespit etmek istiyorum. Hep oluyor bu olay çok yoruldum, sadece instagramdan paylasim yapmak da degil konu, instagramdaki her ekli olan insanla az cok gorusuyorum gercek hayatta, öyle liseden gorusmedigim arkadaslarim ekli degil.

Ben artık korkmaya basladim.

Sıradan bir hayatim var zengin degilim. Kedim dedigim de emanet kedi aslında. O yüzden cok üzüldüm.

Inancli biri oldugum icin felak nas okuyorum falan ama nazar deveyi kazana sokar sözü aklıma geliyor hep korkuyorum. Instagrami sildim hadi ama cevremi de mi komple hayatimdan cikaricam. Bana bir akıl verin nolur.

(not: psikologa gidiyorum ama daha cok sema terapi ozdeger kaygı erteleme hastaligi falan calisiyoruz, paranoyak değilim, yaygın kaygı bozukluğum var sadece)

30 haziran 2021 18:43

3. Anon 1 malesef aklımı kaybettim artık sadece instagramda da olan bir sey değil bu napmam lazım ne zaman kalabalik arkadas grubuyla bulussam falan oluyor güzel degilim zengin degilim ama yakında ölücem diye korkuyorum

30 haziran 2021 18:45

4. ss ile dalga geçmeye gelirler şimdi ama nazarın böyle etkileri var ama hocalarda kimin nazarı değdiğdirği bulunmaz sanırım. ayrıca nazarı değen kişi sizi sevmeyen biri olmak zorunda da değil beğendiği için de nazar değer

30 haziran 2021 18:50

5. Etkilendiğini düşündükçe daha çok etkilenirsin süslü bu kadar takılma. Her şeyini paylaşma. Duanı oku geç. Tespit edilebilir mi sanmıyorum.

30 haziran 2021 18:54

6. sağolun anladığınız için. açıkçası cidden halim trajikomik suanda. dalga geçip laf diyen olursa da napalım. psikoloğa da bahsedicem sanırım. evet belki de enerjiyi daha çok çekiyorum bu şekilde düşünerek ama beynim durmuyor bak gördün mü yine oldu diyor. i̇yi niyetle sevgiyle beğeniyle bakilinca da değiyorsa görünmez olmak istiyorum ben :(

30 haziran 2021 18:59

4 - Ve la ene abidün ma abedtüm

5 - Ve la entüm abidune ma a´büd

6 - Leküm diynüküm ve liye din

7 kalem suresi 51.52. Ayeti

51 - Ve in yekadulleziyne keferu leyuzlikuneke biebsarihim lemma semi´uzzikre ve yekulune innehu lemecnunun.

52 - Ve ma huve illa zikrun lil´alemiyne.

Oku avucuna üfle

- haftada bir evinde 7 dükkan süprüntüsü karışımını aktardan al ve evde tütsü yap.

- üzerinde görünmeyecek ve tenine değecek şekilde şap taşı.

30 haziran 2021 19:12

8. Çokk teşekkür ederim <3

30 haziran 2021 19:31

9. neredeyse aynısını yaşıyorum anlattıklarınızın. kedim bile durduk yere hastalandı. ben zaten instagram kullanmıyorum eve sevmediğim akrabalarım gelmişti ondan sonra olmuştu

30 haziran 2021 19:43

10. Çok geçmiş olsun size de insanın canından can gidiyor onlara bir sey olunca ben hala rahatlayamadim, veteriner gözlemle belirti verirse getir dedi pesinden kosuyorum hayvanin durumu kotuye giderse diye. Bundan onceki dertlerim dert degilmis dedim :(

30 haziran 2021 19:48