bana mom jean yakışmıyor skinny dışında hangi tarz giyebilirim?

süslüler ciddi yüksek belli (göbek deliğini kapatacak şekilde) ve skinny olmayan bir jean arayışındayım. ince belliyim, kalçam belime göre bir tık geniş. basenlerim olduğu için mom jean bana hiç yakışmıyor :/ benim vücut tipimde olup tarz olarak beğendiğiniz pantolonlari atar mısınız lütfen? (boyum 170 yardimci olursa)

1. süslü benim en sevdiğim pantolonlar straight fit, ama piyasada bulması zor. zarada var güzel bakabilirsin ordan straight fitlere. benim de boyum 170.

23 haziran 2020 14:19

2. flare jeannnn

23 haziran 2020 14:22

3. kılzar bu straıght fıt denılen pantolonun pacaları nasıl ya? ben 1.62'yim, bileğimde toplanır mı? uzun boylulara gore bır pantolon mu?

23 haziran 2020 14:31

4. son süslü ben bestdressed kanalını takip ediyorum youtubeda o genelde straight fit giyiyor ona bakabilirsin, boyu 167 civarı sanırım ama en azından genel bir fikir edinirsin görüp. bence topuklu giyiyorsan özellikle topukluyla da çok güzel olur topuğun üstüne düşürülüp biraz.

23 haziran 2020 14:55

5. süslülere katılıyorum. benim de kalcam genis, ona kıyasla belim dar. zaten basenlerim var kendimi jeanlerin icinde pek iyi hissetmiyorum. ancak iki yıl önce bershkadan pacaları kesik straight fit bir kot almıstım üzerimden cıkarasım gelmiyor. su an pacaları kesik olmayan modelini arıyorum ama henüz bulamadım süslüm. bulan varsa paylassa cok makbule gecer :)

24 haziran 2020 11:47

6. anonim 4 zarada varrrr ama 200 tl :(