bana sarı saç yakışır mı fotoğraflı?

merhaba ben saçlarımı sarı yapmak istiyorum fotoğraf da koyacağım sizce yakışır mı? ya da hangi renkler yakışır acaba biraz değişiklik istiyorum da teşekkür ederim şimdiden

1. Bence kızıl çok güzel duruyor ama sıcak sarı da değişiklik için güzel olur diye düşünüyorum.

15 aralık 2021 18:12

2. hanımefendi size herşey yakışır maşallah.

15 aralık 2021 18:14

3. Ahhshahaha A4 gibi düşünüyorum ama doğal sarışın sarısı böyle hafif kumralımsı(gizlinot: Artık her ne renkse) bence çok güzel olur.

15 aralık 2021 18:29

4. Çok güzelmişsin süslücüm maşallah, ben olsam kızıldan vazgeçmem size çok yakışmış ancak illa değiştircem derseniz platin hiç iyi bir tercih değil bence.

15 aralık 2021 18:31

5. ben olsam bozmazdım süslü renk cok güzel gitmis size ama illa degisiklik diyorsaniz daha dogal tonda bir sarıya boyatın, platin yasinizi oldugunuzdan büyük gösteriyor ve bakimi cok zor.

15 aralık 2021 18:32

6. O zaman 8-9 civarlarına boyayayım saçımı. Bakır saçı çok seviyorum 6 senedir boyuyorum ama artık değişiklik istiyorum gerçekten eskisi gibi rengi de tutturamıyorum😬 umarım evde yapabilirim

15 aralık 2021 18:53

7. Çok güzelsin maşallah süslü 🧿 (link: https://www.hizliresim.com/gmy0pm4 Şunun gibi) bir doğal sarı sizi cool gösterebilir ama attığınız sıcak sarıyı da çok sevdim. Kızıldan devam etmek isterseniz hürrem kızılının da yakışacağını düşünüyorum.

15 aralık 2021 19:05

8. A8in attığı saç rengi 🤌🏻🤌🏻🤌🏻

15 aralık 2021 19:12

9. Hürrem kızılını tutturamıyorum malesef😬 hepinize çok teşekkür ederim

15 aralık 2021 19:24

10. Bebeğim sen de her seferinde foto atıp buraya sormadan bir şey yapamıyorsun bu saç rengiyle daha önce de foto attın bu rengi iyi dedik ya sana tanıdım seni.

15 aralık 2021 19:30