bana yaptıkları için eşimin annesini düğüne çağırmazsam eşim ileride pişman olur mu annem yoktu diye?

iki hafta sonra evleniyoruz, sade bir düğün yakın arkadaşlar ve yakın akrabalar olacak. yaklaşık 2.5 senedir beraberiz. ben 36, sevgilim de 31 yaşında. annesi ilişkinin başından veri büyük olduğum için istemedi. bunu benim yüzüme de söyledi. ben umursamadım çünkğ seviyordum. sevgilim annesi ile bu yüzden sık sık kavga etti aylarca görüşmediği oldu. çünkü olay o senden büyükten çıkıyordu benim için ağır laflar ediyordu ona, ben de onun anlattığı kadarı ile biliyordum. neyse evlenmeye çok ani karar verdik çünkü hamile olduğumu öğrendim. bunu söylediğimizde annesi bana o…. dedi. yani duygu sömürüsğne, iğnelemesine alışıktım ama bu lafa he diyip geçmedim. çok kötü bir kalbi olduğunu ve onu bir daha asla görmek istemediğimi söyleyip çıktım evden. sevgilimin babası koştu arkamdan çünkü sevgilim yine kavga etmeye başladı annesi ile. adam da yaşlı yani öyle arkamdan koşunca durdum ben de. adam özür diledi karısı için, benim haklı olduğumu falan söyledi. işte kısaca beni de görmek istememezlik yapmazsın di mi, torunumu görürüm dimiye geldi muhabbet. neyse işte eşimin annesi düğüne davetli değil. ama sürekli annemi arayıp düğüne gelmek istediğini söylüyormuş, bizi görüştür özür dilemek istiyorum diyormuş ağlıyormuş telefonda. çünkü sevgilim de ben de engelledik numarasını. yeni taşındığımız evi de bilmiyor.  annem de büyüklük sende kalsın, çağır düpüne hiç muhabbet etme konuşma ama çok istiyorsa gelsin, bir tane çocuğu onun da  falan diyor. eşim zaten kesinlikle istemiyordu ama annem böyle konuşunca çağıralım istersen ve annenin dediği gibi hiç muhabbet etmeyelim görmezden gelelim hem de insanları arayıp rahatsız etmez belki demeye başladı

1. Cayır cayır troll

2 eylül 2022 15:05

2. Haksızsın davul bile dengi dengine kadın haklı deyip bir trollük de ben yapayım sjsan

2 eylül 2022 15:24

3.  :d olmamış ki bu

2 eylül 2022 15:24

4. Çağırın

2 eylül 2022 15:39

5. çağır sen düğününe

davul bile dengi dengine

gerçek manici süslü ben değilim ama

kayıtsız kalamadım bu trole

2 eylül 2022 15:53