banyo içi düzenleyici ya da raf?

kızlar selam duşakabin içi kesinlikle delinmiyor fayanslar çok tuhaf aralarındaki derz bile delinmedi. biz de çeşit çeşit yapıskanlı raf aldık ama hep pat diye düşüyor bir anda. hiçbiri işe yaramadı. abeci gibi yerden şampuan alıp koyuyoruz duşta acaba ayaklı banyo rafı falan var mıdır? bu şekilde olan süsüler ne kullanıyor acaba

1. https://ty.gl/rz8bxdz3c0

Süslü şöyle bir ürün var hiç delmeden

5 ocak 2024 13:45

2. (link: https://ty.gl/rz8bxdz3c0 Link) link açılmazsa

5 ocak 2024 13:45

3. Süslü bizim banyomuz da aynı, duşakabinin içini delmek istemediğimiz için ikea'dan ayaklı raf aldık banyo için, ismi vesken. Köşeli olan üç katlı raf. Ben memnunum iş görüyor, bir bakabilirsin.

5 ocak 2024 13:48

4. duşakabine üstten asılanlar var onlardan alabilirsiniz

5 ocak 2024 13:57

5. (link: https://ty.gl/4p7gmnazlh Söyle bi sey) alabilirsiniz bizde de böyle bir sey var arkasina havlu da asılabiliyor.

5 ocak 2024 14:00

6. (link: https://www.trendyol.com/bino/2li-set-banyo-duzenleyici-sampuanlik-mat-siyah-yapiskanli-4-askili-dus-rafi-paslanmaz-organizer-p-754110807?boutiqueId=61&merchantId=112570&filterOverPriceListings=false&sav=true link)

nisandan beri kullanıyoruz hiç düşmedi. yapışkanı gerçekten çok sağlam ve ayrı olarak da satılıyor yapışkan ne olur ne olmaz diye yedeklenebilir.

5 ocak 2024 14:21

7. Bizde dusun icine ikeanin yapiskanli kose sampuanligini kullaniyoruz memnunuz

5 ocak 2024 22:23

8. Ben de (link: https://ty.gl/b84b1eco3b bu ürünü) mart ayından beri kullanıyorum. Gayet memnunum.

6 ocak 2024 09:24