1. her duştan sonra duşu yıkıyorum. duşakabin camları için sirkeli su karışımı yaptım. önce onu sıkıyorum biraz bekletip duruluyorum. yerlere önce clonet pembe kireç çözücü sıkıyorum onunla fırçalıyorum. en son okyanus kokulu yüzey temizleyici(domestos marka) ile köpürterek biraz da domestos katarak fırçalayıp duruluyorum. bataryaları biraz kiraç çözücü sıktığım bezle siliyorum sonra aralarını iyice eski bir diş fırçası ile fırçalıyorum duruluyorum.
yüzey temizlik mendilleri ile tezgahı ve lavaboyu zaten günlük sildiğim için temiz oluyor. içine domestos döküp yüzey temizlik bezleri ile siliyorum.
ben bunları yaparken klozete zaten domestos dökmüş oluyorum. ben bunları halledene kadar kapağı kapalı bekliyor. sonrasında fırçalıyorum. yüzey temizlik bezi ile oturma yerini kapağını vs siliyorum biraz da sirke sıkıyorum. sonra soğuk su ile duruluyorum çekpas ile çekiyorum yerleri.
ben bu şekilde yapıyorum. sık temizlediğim için aşırı kirlenmiyor rutinim bu şekilde. bunların hepsini eve misafir gelip gittikten sonra daha ağır bir şekilde tekrarlayıp öyle kullanıyorum lavaboyu ve banyoyu.