banyoda yıkanmak için lif önerisi?

kızlar sabunlanmak için lif olarak ne kullanıyosunuz? bir de temizliğini nasıl yapıyosunuz ya? durulayıp banyodaki askıda ıslak şekilde bırakıyorum ben ama hiç içime de sinmiyor hijyenik değil gibi geliyor lifler:/

1. Anne lifi ama yuvarlak çıkıntılı

10 haziran 2019 17:17

2. https://www.google.com/search?q=lif+modelleri&client=safari&hl=tr-us&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiJmfvnjd_iAhVp2aYKHV4hBN8Q_AUoAXoECAwQAQ&biw=375&bih=628#imgrc=d-PLquSro8D6IM

Bu şekilde dışarı doğru çıkıntılı

10 haziran 2019 17:20

3. Kirpi ipten örülen yumuş yumuş sabunluk, tek geçerim

10 haziran 2019 17:31

4. (yazar: bellezza) ve anonimler anne lifinden nefret ediyorum maalesef ya, o iplerin ıslak hali irite ediyor beni. Onu duş aldıktan sonra nasıl temizleyip nerde muhafaza ediyorsunuz?

10 haziran 2019 17:35

5. El örgüsü lif. 3-4 kullanımdan sonra çamaşır makinesinde yıkıyorum. Bir de kabak lifi. Aktarlarda falan kabaktan çıktığı şekilde sayılıyor doğal hali.

10 haziran 2019 17:39

6. Naylondan yapılma her yerde satilan yuvarlak liflerden kullanıyorum. En son watsonstan almıştım. Fena değil ama yves rocher'den aldığım daha kaliteliydi. Duruladiktan sonra ıslak şekilde banyoya asiyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım bu güne kadar. Anne lifleri daha kalın ve pamuklu oldukları için ıslak kalmaları küf, bakteri oluşumuna daha elverişli. Üstelik suyla agirlasiyorlar ve kullanırken yoruluyorum.

10 haziran 2019 17:55

7. Anne lifleri var bende de. Takıntılı olduğum için bir kere kullanıp direkt çamaşır makinasına atıyorum.

11 haziran 2019 00:50

8. 4.anonimcim kabak lifini sabunla mı kullanıyorsun, sabunsuz kullanılıyor diye biliyorum da? Bide el örgüsü lifleri ben makinede yıkadığımda çok eski bir görünüm aldı ya

5.anonimcim teşekkür ederim lifleri genelde rossmandan alırım bunu görmemiştim hiç. Ama sürekli peeling özellikli bişeyle ovalamak cilde zarar vermez mi her gün duş aldığımızı düşünürsek? Bide makinede kaç derecede yıkıyorsun parçalanmıyor mu?

anonim 6 aynen anne lifleri ıslanınca çok ağır geliyor bana da, ve kalın olduğu için zor kuruyor pis gibi geliyor:/ naylon lifleri de sık sık yenilemek lazım sanırım

11 haziran 2019 15:16

9. güncel