banyosunda çamaşır makinesi tesisatı olmayan eski ev?

süslüler yeni evliyim, eşimle şehir merkezinde eski bir yapı olan bir ev tuttuk. sağolsun ev sahibimiz bilgilendirmediği için taşınma öncesinde haberimiz yoktu, banyoda çamaşır makinesi için tesisat yokmuş. bu tarz eski bir eve taşınıp çamaşır makinesinin atık suyu için tesisat kurdurttunuz mu hiç? boyle bir şey mumkun mu yani? internette aradım ama yanıt bulamadım.

1. Bizim de öyleydi mutfağa koyduk :( mutfağa koyma hakkında ne düşünüyorsunuz ben pek istemeyerek mecburiyetten koydum

19 temmuz 2020 19:11

2. Süslü sanırım önceki kiracı da öyle yapmış ama evin kurulma aşamasında maşesef çalıştığım için ben pek yoktum, öyle mi yapalım böyle mi yapalım derken bulaşık makinesi mutfağa bağlandı, çamaşır makinesi de banyoya bir şekilde bağlandı ama atık su gideri yok, boruyu klozete koyuyoruz pis gibi geliyor çok canım sıkılıyor :(

19 temmuz 2020 19:14

3. Teşekkürler süslüm onu denedim ama fırttı su oldu her yer :( klozete kıstırıyoruz şimdilik hiç istemesem de

19 temmuz 2020 19:16

4. mutfağa koyduk +1 :(

19 temmuz 2020 19:22

5. Bizim taşındığımız evde eski süslü.banyonun gider deliğine koyduk bizde malesef

19 temmuz 2020 19:23

6. Müstakil evse kurulur ama içine oturmuşsun artık.

19 temmuz 2020 19:24

7. süslü gider deliğinden taşmıyor mu ya da aşağı katı su basmıyor mu?

19 temmuz 2020 19:24

8. Müstakil değil apartman dairesi süslüm malesef. Alışacağım o zaman artık yapacak bir şey yok, keşke mutfağa kursaydık :(

19 temmuz 2020 20:07