basenli ve ince bellilerde iyi duran mom jeans bilen var mı süslüler? bir marka önerisi olsun markanın belli bir modeli olsun ?

1. Teşekkürler süslücüm :) ama sanki mom jeans başlığında biri bu modelin göbekli ama ince bacaklılara göre olduğunu yazmıştı. Yine de denerim mağazada

14 nisan 2018 14:37

2. Mavi cindy. Dün aldım süper. Ama beden olarak mutlaka bir küçüğünü de deneyin. 24 beden denedim oldu gibiydi ama kaba durdu üstümde. 23 denedim cuk oturdu

14 nisan 2018 14:37

3. ay 23-24 ne yahu fazla basen mi olur o bedende :) şöyle 29 giyenleri sahneye alsaydık

14 nisan 2018 14:38

4. Vallahi oluyor ya boyum 158 kilom 50. Sanki 10 kilo popomda ve basenlerde asdsgs

14 nisan 2018 14:39

5. yoktur yoktur fiziğiniz gayet güzeldir eminim. mom jeansler gerçekten daha kilolu gösteriyor ya bir de açık renklerde güzel oluyor model olarak. o mankenleri bile birkaç beden büyük gösteren beni ne yapmaz diyerek ben hiç bulaşmadım ama burada gerçekten popoyu toparlayan falan bi öneri olursa ben de denemeye hazırım:(

14 nisan 2018 14:44

6. ya skinnylerden gına geldi. ve cidden rahat olmak istiyorum. o kadar güzel durmasa da olur. tek istediğim fazla kilolu görünmemek. bu arada boyum 1.64 kilom 52 :(

14 nisan 2018 14:46

7. mavi cindy önerilmiş ama büyük ihtimalle üzerinizde klasik mom jean görüntüsünde durmayacak. ben de ince bel geniş basene sahibim, cindy modelini seviyorum ama bende kesinlikle mom jean gibi durmuyor. boyum 176 ve bendeki 29 beden.

zarada çok güzel bir tane denemiştim ama beğendiğim renkte bedeni kalmamıştı, bir de pull and bearda güzel bir model vardı ama onda en büyük beden bile bana fazla kısa oldu ve bayağı kastı, rahat değildi. size uygun bedenini bulabilirseniz bakın derim bir arkadaşımda var ve gerçekten hoş duruyor.

14 nisan 2018 15:41

8. Eger bulanilirseniz, kaldıysa oxxo da 80 tlye 2 renk seçeneği olan bir mom jean var ona bakabilirsiniz.

14 nisan 2018 15:51

9. Süslü ben de zayif ince bel ve basenliyim. Addaxtan almıştım ucuZdu da. Fit gösterdi sanki ama hemen saliveriyor kendini kot. Dun baslikta gordum bi cikinca mavidekini deneyecegim

14 nisan 2018 17:51

10. İki adet mom jeanim var. Biri oxxo biri addax. Oxxo olan berbat dururken addax olan tam istediğim gibi hem rahat duruyor hem de kalıbı çok güzel. Bende basenliyim hatta kocaman dötüm de var :)))

14 nisan 2018 19:11