baygın göz estetiği diye bir şey varmış sizin düşünceniz nedir? foto ekleyeceğim?

iyi geceler kızlar ben yüzümdeki sorunu buldum sanırım gözlerimi pek beğenemiyorum. yanıtlara ekleyeceğim linkteki gibi gözlerim. göz kapağına yapılan yağ enjeksiyonuyla düzeltilebiliyor bu görüntü. sizce mantıklı bir hamle mi, yaptıran, fikri olan var mı?

1. (link: https://www.google.com/search?q=bayg%C4%B1n+g%C3%B6z+esteti%C4%9Fi&rlz=1CDGOYI_enTR717TR717&hl=tr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi94MjP0cbrAhXnh4sKHfHMBg0Q_AUoAXoECA4QAQ&biw=414&bih=622#imgrc=xkrL3cnlKlXvJM Bu fotoşop ama olayı net anlatan bir fotoğraf )

1 eylül 2020 02:57

2. O kadar bilinmeyen bir işlem ki başka örnek foto bulamadım:(

Ama size şöyle anlatayım, sabahları normalden daha güzel buluyorum kendimi daha genç ve dinç görünüyorum. Bunun sebebinin de göz kapaklarım biraz ödemli ve şiş olduğu için sanki o estetiği yaptırmışım gibi dolgun gözükmesi. Gün içinde şişliği inince göz çukurum belirginleşiyor  ve  kaş kemik hattım da keskin beğenemiyorum o görüntüyü.

Bu estetiğin tam tersi yapılıyor genelde, insanlar göz kapaklarının fazla yağ dokusunu derisini aldırıyor.

1 eylül 2020 03:01

3. ben de sürekli baygın/uykulu/acıklı bakıyorum. ama benim göz çukurum ya da kaş kemiğimin yüksek olmasıyla alakalı değil direkt göz yapım o şekilde. türkan şoray'ın gözleri yarı açık/kısıktır ya, öyle. ama bende asla seksi ya da şuh durmuyor. yaş küçültüyor ve baygın bir ifade veriyor. bir de gözlerimin iki ucundaki kirpikler uzun ve dümdüz. onlar da aşağı doğru düşüyor ekstra baygın görünüyor. ama bu tarz işlemleri düşünmem bile açıkçası. son 4 ayda kaş şeklimi değiştirip azıcık kaldırdım, o bile fark etti inanın. zaten dikkat edin attığınız fotoğrafta da kaşta oynama var. göz kalemini de hafif yukarı kaldıracak şekilde gölge verince çok daha iyi görünüyorum. bence bu tarz dönüşü olmayan ve büyük operasyonlardansa küçük hileleri deneyin önce. gerçekten güzellik anlayışı çok sık değişen ve hemen benimsediğimiz bir şey. çekik küçük gözler nasıl ne zaman moda oldu ben anlayamadım mesela

1 eylül 2020 03:37

4. (link: https://www.google.com/search?q=g%C3%B6z+kapa%C4%9F%C4%B1na+dolgu&tbm=isch&ved=2ahUKEwjbs8Hx0cbrAhWQBhoKHQlxBvAQ2-cCegQIABAC&oq=g&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgIIKTICCCkyAggpMgIIKTICCCkyBAgpEBMyBAgpEEMyAggpMgIIKTICCCkyBAgAEAMyBAgAEEMyBAgAEEMyBAgAEEMyBAgAEEM6BAgpEA06BwgpELEDEENQpZuRAVilm5EBYIGjkQFoAHAAeACAAcMBiAHDAZIBAzAuMZgBAKABAbABZMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=no1NX9vsIJCNaInimYAP&bih=622&biw=414&prmd=ivn&rlz=1CDGOYI_enTR717TR717&hl=tr#imgrc=STMFERwLlZjEsM Şurda estetik sonrası gözün) yüze çok daha fresh bir hava katmadığını söyleyebilir misiniz? Benim istediğim olayın fox eyes ile bir alakası yok bide. Yani estetik sonrası bella hadid gibi olmayacağım, sabahki dinç gözlerim kalıcı olmuş olucak.

Ben de insanları sıradanlaştıran tek tip estetik akımlarına karşıyım ama bu tek tip değil ihtiyaca yönelik bir işlem. Mesela ağız çevresinde derinleşen mimik çizgilerini düzelttirmek bi 5 yaş gençleştiriyor onun gibi.

1 eylül 2020 03:38

5. Aynen öyle anon4 benimki son attığım fotodaki gibi extrem değil ama yaşlandıkça da o çukur derinleşiyor. Düşük göz nasıl daha da düyüyorsa çukur da çukurlaşıyor ):

1 eylül 2020 03:46

6. (link: https://www.bulentbagci.com/badem-goz-dolgusu-estetigi.html Basit bir işleme benziyor)

Göz altı ışık dolgusuyla aynı mantık, hatta ikisini birlikte bile yaptırabilirim. Bir de beğenmezsem 1-2 yılda geçiyormuş etkisi biraz o açıdan da iyi. Burun estetiğine cesaret edemem ama buna ederim sanırım

Keşke tecrübesi olan birileri olsa:(

1 eylül 2020 04:05

7. Teşekkürler :) aslında yaptırmayı çok isterim ama internette pek deneyim bulamadım, burda da belki yaptıran veya tanıdığı olan vardır diye bir umut sordum bir de tabi fikirlerinizi almak için :)

Belki asla yaptırma şöyle komplikasyon olabilir diyen çıkar

1 eylül 2020 04:26

8. yemin ederim parayı bulup her yerimi yaptırmak istiyorum ya baya güzel değişimler. benim de sol göz kapağımda düşüklük var biraz doktor bu yaygın bisi boşuna ameliyata girme diyip ikna etmişti beni zamanında öff keşke paragöz bi doktora denk geleydim dedim şu işlem farklarını görünce

1 eylül 2020 10:44

9. Düşük göz gibi yapılmıyordur bence ki yapılsa da eriyip gidiyor bir süre sonra. Ben yaptırsam gözün iç ve orta kısımlarındaki çöküklüğe yaptırırım, dış kısımlarım daha normal çünkü

1 eylül 2020 12:10