bazı keseler kir dökmüyor sebebi ne sizce ?

süslüler kesem evde kalmış ve tatilde kelebek marka bi kese aldım bir aktardan ama o kesemle alakası yok. diğer kesemi annemin bir arkadaşı çok ilgili biri böyle şeylere özel getirtiyormuş neyse sorum şu sizce ben aynı şekilde kese yapmama rağmen ve söylemesi ayıp baya kirli hissediyordum gram kir dökülmedi normalde bilen bilir silgi tozu gibi çıkar

1. Tamam süslü aynı şeyden bahsediyoruz kir derken vücudumdan dökülen ölü derileri kastetmiştim aslında bazı keseler kalitesiz olduğu için mi böyle acaba

14 ağustos 2023 16:50

2. Bu arada memnun kaldığım o kesemin ismi Develi marka kese

14 ağustos 2023 16:51

3. anonim 1 mantik diye bi sey yok sende

14 ağustos 2023 17:19

4. süslü develi markanın hangi kesesini kullanıyosun? ben de geçen hafta dermapeel orta kese aldım çok kötü ya kese arayışındayım

14 ağustos 2023 17:44

5. siz biraz yumuşamış ve duş jeli sabun değdirmediğiniz teniniz ıslakken kesenizi hiç ıslatmadan kuruyken uygulayın bir de, çıkacaktır öyle ölü deriniz süslü

14 ağustos 2023 18:02

6. Keselerin çeşitli sertlikleri var.yumuşak,orta,sert şeklinde.yumuşak kese nispeten daha az ölü deri soyuyor.

14 ağustos 2023 19:35

7. Develi kesenin bir çok çakması var süslüler ama upuzun bir etiketi var benim aldığımın bir de en önemli detayı Develi yazısının altında koltukluoğlu yazması bu keselerden yıllardır kullanıyorum özellikle koltukluoğlu yazması gerektiğini de yine çakma bir Develi kese alarak fark ettim asla kir çıkarmadı yani

14 ağustos 2023 21:54

8. Aldığım son 3 kese aynen öyle. Artık aktar gibi yerlerden alıp denemeye karar verdim en son. Bu develi markasına da bakayım.

14 ağustos 2023 23:55