bazı pozisyonlar çok acı verici oluyor benim için, bende mi bi sıkıntı var?

süslüler merhaba. başlığı çok açık dille yazamadım kusura bakmayın. ben 2 yıldır cinsel olarak aktifim. bi süredir de düzenli seks yaptığım, hatta günde defalarca yaptığım bir sevgilim var. ıslanmamda, tahrik olmamda sıkıntı yok. ama her nedense doggy pozisyonunda ileri-geride karnım ağrıyor. hani ağrı veren şey vajinam değil. popom da ağrıyor. öyle karnım ağrıyor ki kusacak gibi hissediyorum. servikse çarptığından olduğunu düşünüyorum ama başkasında duymadım böyle bir şey. karnımda özellikle öyle keskin bir acı oluyor ki. bacak omuza şeklinde de karnım ve popom çok ağrıyor yine kusacak gibi. bunu benden başka yaşayan var mı? jinekologluk bi durum mu? çözümü var mıdır?

1. süslü kusmak ne alaka anlamadım ama rahminin yönüyle alakalı olabilir. benim misyonerde çok ağrıyordu. jinekoloğa gittiğimde laf arasında rahmin öne doğru, ilişkide ağrı yapabilir tarzı bi şey demişti. tam hatırlamıyorum hangi tarafa olması doğru ama bundan kaynaklı olabilir

9 nisan 2020 22:02

2. Takibe aldım süslü aynı acıyı yaşıyorum. Dediğiniz gibi acı vajinamda değil karnımda içeride bir acı oluyor. Göbek deliğime doğru. Özellikle bacak omuza yapamıyorum bu acıdan dolayı. Yine cowgirlde de biraz partnerime doğru eğilerek durabiliyor dik durduğumda yine o acı hissi oluşuyor. Misyonerde bu durum yok ama herhangi bir acı duymuyorum. Ve nedenini ben de bilmiyorum.

9 nisan 2020 22:04

3. aniden keskin bir ağrı olunca karnımda sanki yediklerim çıkacak gibi hissediyorum o yüzden süslü klsjflsn rahmin yönü hiç aklıma gelmemişti şu corona günlerinden sonra hastaneye gitmem doğru olur mu acaba sırf bunun için

9 nisan 2020 22:04

4. a2 bende de cowgirlde oluyor bazen iyi hatırlattınız unutmuşum. sanırım bende de dik durduğumda oluyor.

9 nisan 2020 22:06

5. Ayy kızlar ben de doggy pozisyonunda karın ağrısı yaşıyorum. Sızlama gibi bi ağrı devam edemiyorum o pozisyonda.

9 nisan 2020 22:31

6. anonim 4 teşekkür ederim :( galiba a1'in de dediği gibi rahim pozisyonuyla alakalı

a5 ülkecek kanayan yaramızmış haberimiz yok klsndfk kimsede duymamıştım ya

9 nisan 2020 22:37

7. Süslü bende de ağrı gibi değil de gıdıklanıyorum doggy pozisyonunda. Aynı şekilde bacak omuza olunca da gıdıklanıyorum swh.

9 nisan 2020 22:51

8. Cowgirlde ve bacak omuza pozisyonunda oluyor +1. Penisin çok derine girmesiyle alakalı, daha doğrusu pozisyondan dolayı biryerlere baskı yapması dolayısıyla olduğunu düşünüyorum. Yani rahime baskı mı başka bir yere mi bilmiyorum ama her zaman olmadığı için ve spesifik pozisyonlarda olduğu için telaş edecek birsey yok diye düşünüyorum.

9 nisan 2020 23:00