beğendiğim kişiye mesaj atmalı mıyım?

lisede aynı serviste olduğum birisi vardı. geçen gün instada takip etmeye başladım. çok beğeniyorum kendisini ama daha önce bırakın birine mesaj atmayı kimseye hoşlandığımı bile belli etmedim. instadan nasıl mesaj atılır. sizin nasıl tecrübeleriniz var. hep erkeklerin yazmasını mı beklersiniz yoksa siz de yazar mısınız. kafam çok karışık süslüler yardım ediinn.

1. at kız en fazla muhabbet ilerlemez ama içinde kalmaz. sonuçta önceden tanıdığın biriymiş ne alaka durumu olacağını sanmıyorum. direkt muhabbet açamam diyorsan, hikayesini cevapla en garantisi.

5 ağustos 2020 16:27

2. Bence atma, yani ben atmazdım ilk mesajı. Üstelik yıllar geçmiş ne yazılır ki. Sen storyler atarsın o isterse yazar zaten. Erkekler bir kız ilgisini çekti mi durmuyorlar hiç. Kızın ilk adımı attığı ilişkilerden ileride hayır gelmiyor başta iyi gibi gözükse bile.

5 ağustos 2020 16:30

3. anonim 3 e hitaben: ilk mesajı ben attım 4 sene hiç ayrılmadan sevgililik geçirdik şuan 1 senedir evliyiz.teşekkürler..

5 ağustos 2020 16:33

4. İstisna olamaz demedim ki gözlemlediğimi söylüyorum. Demekki eşinizin de size ilgisi varmış başta. İlgi yoksa ilk adımı kızın atması durumunu söylüyorum ben, burada çocuğun ilgisi var mı yok mu belli değil.

5 ağustos 2020 16:35

5. Ayrıca olmaz demedim, hayır gelmez dedim. Evlilik bir garanti değil anlaşacağınıza dair.

5 ağustos 2020 16:38

6. anlaştığımızın garantisi evlilik değil sevgili süslü 5 yıldır birbirimizi kırmadan, yıpratmadan yaşadığımız beraberlik. soru sahibi gibi lisede aynı okuldaydık ama birbirimizi görmedik bile. üstelik başta ilgisi gerçekten yoktu sadece görsel beğenti söz konusuydu -iki taraf içinde- . fakat iletişime geçince o da bende birbirimize olan beğenti kısmını biraz daha ilerleterek hoşlantıya taşıdık. o yazdı veya ben yazdım ben içimden geçeni yaptım. sonuç olarak bir ilişkide hangi tarafın adım attığının bence bir önemi yoktur ya da kızın adım atması bu ilişkiyi daha değersiz kılmaz. içinizden geldiği gibi davranın :)

5 ağustos 2020 16:47

7. ayrıca size şu konuda katılıyorum ilişkisi olmadığından emin olduğunda adım atmalı. benim tecrübelerim böyle soru sahibi kalbinden nasıl geçiyorsa sorgulamadan öyle davran :)

5 ağustos 2020 16:48

8. at şu mesajı yaa azıcık mutlu olalım yüzümüz gülsün her şey gönlünce olsun <3

5 ağustos 2020 16:49

9. Anonim 4 beni yazdıklarınla cesaretlendirdin aslında ama kendime güvenim yok işte :(((

5 ağustos 2020 16:50

10. Benim düşüncem bu şekilde anonim 4, size de saygı duyarım olmuş olabilir. Ben kendi açımdan bana ilgisi olan mesaj atsın diye düşünürüm yani beni görmediyse görsün diye çaba göstermem.

5 ağustos 2020 16:53