beğendiğiniz erkeği kendinize nasıl aşık ettiniz hadi hikayelerimizi taktiklerimizi paylaşalım ?

böyle olur ya işte giyimimi değiştirdim onun yanında şöyle davrandım beni hatırlatacak şeyler yaptım vsvs ilham olur hem hepimiz için <3

1. Ben ne yaptıysam edemedim, sonra zamanla aynı ortamda takıla takıla kişiliğinden dolayı soğudum , iyi ki beğenmemiş beni<3

7 ağustos 2021 11:21

2. taktiğim yok ama soruyu görünce kendi hikayemi kısaca anlatmak istedim çünkü sanırım bu işler gerçekten kader, olacağı varsa asla olmaz deseniz bile oluyor, olmayacağı varsa ne yapsanız olmuyor.

küçükken ilkokul zamanlarımda teyzemlerin sokağında oturan bir çocuğa o zamanki çocuk aklımla ciddi ciddi aşıktım. mahallede kuzenimle top oynarlardı, balkondan akşama kadar onu seyrederdim ama asla yüz vermezdi, sadece bana değil kimseye, böyle asla başını yerden kaldırmayan, kızlarla hiç muhatap olmayan, asker gibi bir çocuktu.

sonra o çocuk büyüdü, tam da kendine göre bir meslek seçip subay okuluna gitti. teyzemler o mahalleden, biz de o ilçeden komple taşındık ve ben kendisi yıllarca bir daha hiç görmedim.

üniversite son sınıfa geldiğimde umutsuz çocukluk aşkımı çoktan unutmuştum. bir gün vapurda biri yanıma oturdu, o günde telefonu evde unutmuştum ve saati öğrenmem gerekiyordu. yanıma oturan beyefendiye sordum, kibarca söyledi, teşekkür ettim ama kalbim nasıl çarpıyor, tabii o an onun çocukluk aşkım olduğunu anladığımdan değil ama kalbim adama aşık olmaya programlanmış heralde. neyse aradan on dakika geçti ben kitabımı çıkardım, sonra o da kitabını çıkardı ve bir baktık aynı kitapları okuyoruz. o zamanlar dan brown kitapları meşhurdu. birden kitap nasıl gidiyor sizce, beğendiniz mi diye sordu ve ben o saatten sonra bir daha asla susmadım. ehehehe :)

muhabbet biraz ilerleyince onun aşık olduğum çocuk olduğunu anladım, biz taşındıktan kısa süre sonra onların da bizim yaşadığımız semte geldiğini ama senelerce bundan haberim olmadığını falan öğrendim.

sonrası işte yıllar yılları kovaladı, evlendik, on senedir de evliyiz ve ben hala ilk günkü gibi aşığım, akşam eve girdiği an, sesini duyduğum an dizlerimin bağı çözülür.

hakkınızda hayırlısı ise döner dolaşır sizi de bulur umarım kaderinizdeki insanlar.

7 ağustos 2021 11:55

3. Let the linç begin.

Bana ilgisi olduğunun farkındaydım. Bi gün aynı ortamda olacağımızı ve yalnız kalacağımızı biliyordum giderken siyah spagetti askılıyı sütyensiz giydim. Üzerinde de bol bi cardigan vardı. Biraz tetikleyici oldu ve olaylar gelişti. Hahahah.

Evlimutluspor.

7 ağustos 2021 12:08

4. Bu aşık etmek değil de dişiliğini kullanmak gibi geldi bana neyseeee

7 ağustos 2021 12:09

5. Cidden kader ya olacağı varsa oluyor bir şekilde

7 ağustos 2021 12:27

6. Adamin fiziksel olarak cekici buldugu 10 ozellik varsa, sizde de o ozelliklerden ust sirada olan en az 5 tanesi varsa ve ilginizi azicik belli edip sonrasinda vur-kac yaparsaniz dusuyor. Yani adam uzun boy uzun bacak seviyordur, porno gecmisinde ed hep bu kadinlar vardir 1.55 ikna edemez ama 1.65 uzun bacakli kizin sansi var. Buyuk meme seviyordur b-c kapin gideri var ama ddnin sandi daha yuksek gibi gibi. Hetero-cis erkekler taktik kastiracak kadar komplike varliklar degil, kafa yormaya gerek yok.

7 ağustos 2021 13:06

7. Ben asik oldugun kadinda dikkatini ceken ilk sey neydi, neden etkilendin sorusuna karakteri cevabi veren erkek tanimiyorum, olay seks. Ozellikle turkiye gibi cinsel acigim afrikasi gibi yerlerde seksx seks.

7 ağustos 2021 13:07