beğenen adam hep ilk adımı atar mı?

konuştuğum bir çocuk vardı, ilk mesajı ben atıyordum genelde. ama başlayan konuşma aralıklarla birkaç gün sürüyordu, o da devam ettiriyordu yani. ancak birebirde mesajlaşmada olduğu kadar samimi değil. hatta bir ara gördüm ne yapıyorsun filan dedim. geldi sınıfa oturup konuştuk yarım saat filan. beni dinliyordu ama bir yandan etrafına da bakıyordu. sizce hiç mi ihtimal yok? beğenen illa belli eder mi? ben ona yazmadım kaç gündür, o da yazmıyor. vize yaklaşıyor ondan diye düşünüyordum ama soru cevapta erkekler beğenince mutlaka ilk adımı atıyorlar tarzı cevaplar okudum. kendi kendime ümitleniyorum gibi. siz ne düşünüyorsunuz?

1. Süslü gerçekten beğenip ilerletmek isteseydi bu çelişkiye düşmezdin emin ol...

29 ekim 2018 23:45

2. Üzgünüm ama ben de olumsuz düşünüyorum. Bir erkek hoşlandığı kıza ilgi gösteriyor, üstüne bir de aranızda muhabbet var çekingen olsa bile adım atardı bence.

30 ekim 2018 00:14

3. Süslülerim çook teşekkür ederim cevaplar için. Ben de artık yazmamayı düşünüyordum, dışarıdan birilerinden duymak çok iyi oldu. An itibariyle kendisini saldım, vatana millete hayırlı olsun :)

30 ekim 2018 00:27