bebe şampuanı kullanan var mı?

ben ne zaman memlekete gelsem, annemin boyalı saçlar için kullandığı şampuan yerine yeğenimin bizdeki bebe şampuanını kullanıyorum. eskiden yeni şampuan aldırırdım sonra kullandığım marka kepek yapmaya başlayınca marka denemeye çekinip (pahalılar bi de) bebe şampuanı kullanmaya başladım. şampuandan mıdır buranın havasından suyundan mıdır emin değilim ama saçlarım daha çabuk uzuyor. ve sanki daha az kepek sorunu oluyor gibi. bu konuda bilgisi olan, denemiş olan, bebe şampuanı şu açıdan kötü diyip aydınlatabilecek birileri var mı?

1. Kullanıyorum ama saçlarım dev bir yumak gibi oluyor duştan çıkınca. Saçlarımı açayım derken iyice yıpratıyorum

4 aralık 2018 21:24

2. benim saçlarım kısa, pixie'den uzamış shortie şu an. o yüzden yeterli geliyor temizlemeye sanırım, hoş ben de bol bol kullanıyorum köpürsün diye de. sabun çok fazla denemedim çok ama sanki çok kart bi his bırakıyordu saçımda. bebe şampuanı ise yıkarken sert gibi ama kurulayınca yumuşak gibi. alkol paraben vs yok diyorlar bide. doğal ve az kimyasallı bir yaşama yönelmek istiyorum ama yanlış bir şey de yapmayayım şimdi? :)

4 aralık 2018 21:29