bebek kıyafeti/eşyası için marka ve internet sitesi önerisi?

ben hamileyim ve artık bebek kıyafetleri/eşyaları almam gerekiyor ama nereden alabileceğimi bilmiyorum. maalesef mağaza da gezemiyoruz, arkadaşlarla görüşüp onlardan fikir de alamıyoruz... h&m, koton gibi markaların bebek ürünleri var ama buralarda seçenek az ve her şey yok. ayrıca araç koltuğu, emzik, bakım çantası gibi eşyaları da araştırıp almam gerek. bunları hangi sitelerden alabilirim, hangi markaları önerirsiniz?

1. Fiyatları biraz pahalı ama carters bebek kıyafetlerinde çok kaliteli.

22 nisan 2020 13:09

2. anonim2 ye maalesef katılmıyorum Carter's evet çok tatlı kıyafetler yapıyor ama içerikleri çoğunlukla polyester. ben dışarda giyebileceği 1-2 parça harici bişi almıyorum açıkçası. yenidoğan için kesinlikle kitikate öneririm %100 organik pamuk ve Türk markası, bebeğim 9 aylık ve hala kitikate kullanıyorum çok memnunum.

eğer çalışan bi anneysen süt sağma makinesi ve sterilizatör almanı şiddetle tavsiye ederim, benim çok işimi gördü. sağmayla alakalı herşeyimi lansinoh marka aldım çok da memnunum. sterilizatörü de Chicco almıştık ondan da memnunum. biberon için Dr browndan çok memnun kaldım ama ebebekte artık satılmıyor onun yerine chiccoya geçtik o da iyi. bez olarak prima premium care kullanıyoruz, bir ara goonun premium olanını denedik o da çok iyi çıktı eşim indirimde görünce gaza gelmiş 6 paket almış onları yeni bitirdik. bu arada çoğu şeyi biz ebebekten ve jokerden aldık, her yılın Şubat ayında bu iki mağazanın da indirimleri oluyor. onları takip edip almıştık ki ben temmuzda doğum yaptım.

bebek arabasını kraftın zamanında peg peregoya ürettiği bi model aldık, peg perego bookun birebir aynısı, üstünde Kraft by peg perego yazıyor, peg perego 3000 küsürken 1700liraya falan almıştık. yatak olarak da joienin Park yatağını tercih etmiştik bu aralar kanzın Montessori yatağına geçeceğiz.

aklına takılan herhangi bir şey varsa mesaj atarak sorabilirsin. kendine ve bebeğine çok iyi bak.

22 nisan 2020 14:16

3. hepinize teşekkürler. civil, carters, kitikate gibi markaları bilmiyordum bunlara bakacağım. tilonorrinco sana ayrıca teşekkür ederim, uzun uzun yazmışsın.

varsa diğer öneri ve tavsiyeleri de bekliyorum.

22 nisan 2020 15:37

4. Emzikte en memnun kaldığımız Philips Avent. Araba koltuğu olarak da maxi cosi kullandık.

Kiyafet olarak mother care çok beğeniyorum, ama kapandı artık yok. H&m de güzel bence. Ürünün içeriğine bakın, %100 pamuklu ürünleri gayet güzel, bebek ürünleri hele en başta çok kısa sure kullanılıyor, her şeye de inanılmaz paralar akıtmaya gerek yok.

Sterilazor ben hiç kullanmadım, gerek de duymadım. Biberonlari kaynamış suda biraz bekletip steril ediyordum.

Sut sagma pompası olarak ben medela kullandim, hastaneden kiralamistim. Ondan da memnundum. Ama ona dogurduktan sonra karar verseniz daha iyi bence çünkü herkes sagmiyor.

22 nisan 2020 16:23

5. bir tek morthercare kalmıştı aklımda arayıp bulamamıştım, ben bulamadım sanıyordum. cevabınız için teşekkür ederim. diğer ürünleri de not ediyorum.

22 nisan 2020 17:08