begendigim erkeklerin surekli arkadasimla flört etmesi durumu?

cok sevdigim bir arkadasim var. kiza gercekten kotu bir his beslemiyorum kiskanclik gibi. ama son zamanlarda artik onunla gece disari cikmaya cekindigimi farkettim. kiz guzel, cekici bir kiz. guzelden daha cok seksi hatta. gercekten surekli ona yuruyen bir suru erkek olur nereye gitsek. ben bu duruma alisigim, zaten erkeklerden asiri ilgi gormeyi seven biri degilim. ama artik bi yere davet ettiginde pek gidesim gelmiyor cunku benim begendigim erkekler de hep onu begeniyor.  ne zaman birini begensem mutlaka aralarinda bir sey gecmis oluyor. mesela hep gittigimiz barda begendigim bir cocuk vardi. gecen gittigimizde kizla konustular biraz. sonra kiz bana cocugun ona yurudugunu anlatti. bu sadece bir ornek, surekli olan bir sey bu. ben artik kimi begendigimi soylemiyorum cunku her seferinde ayni sey oluyo ve kendimi biraz rezil oluyomus gibi hissediyorum. yani kimseyi begenmiyomusum ayagina yatiyorum artik cunku benimle flort eden kimse olmuyor pek. olanlar da genelde o kizdan red yemis olanlar oluyor.  aslinda soru yok ama bu durumu yasayan var mi merak ediyorum. o kiz varken asla kimse bana bakmayacakmis gibi geliyor.

1. Ss seni haklı buluyorum yaşamasam da ben o yüzden kendime benzer güzellikle aynı derecede olan arkadaşlarımla daha rahat hissetiğimi fark ettimm

11 ağustos 2023 17:03

2. insanların seni beğenmeme sebebi arkadaşın değil ama. bu düşünce saçma değil mi? sen arkadaşınla aranı açıp daha ortalama birileriyle arkadaş olsan da sokakta milyon tane güzel kız var. gittiğin mekanlarda da öyle. sen güzel olmadığın için beğenilmiyor olmayasın? laf sokmak için söylemiyorum kendini güzelleştirmek için adımlar atman için söylüyorum. olaya kolay tarafından bakıyorsun şuan. kızı suçlamak en kolay yol.

11 ağustos 2023 17:08

3. 3 sene önce en yakın arkadaşım benimle bu sebepten küstü.ve ben bunu evlendikten sonra  başka bi arkadaşımdan öğrendim. Taaaaa ben evlendikten sonra yani.aynısını demis, kimle görüşsem ona yazıyorlar,onu soruyorlar, sevgilisi var mo diyorlar demiş.ss ben de assssssla erkek meraklısı değilimdir.ama öyle kimseyle pek konusmusluğum da bilinmez.sadece cilveli olduğumu herkes söyler ve bunun benimle alakası yok elimde değil benim yapım bu mesela.flörtözlükle karışıyor bu.ama küstü benle aniden sebebi de bu işte . Şimdi sen diyimce haklı bi gerekçe gibi geldi.

11 ağustos 2023 17:11

4. a2'ye asla katılmıyorum çünkü yanlış anlamışsın a2. şekilci bir milletiz. iki kız aynı anda yan yana duruyorsa hangisi güzelse öncelik o oluyor, sen genel bir durumdan bahsediyorsun. belki sonradan soru sahibini daha çok beğenecekler veya aslında soru sahibiyle daha uyumlular ama bu ilk o kıza bakacakları gerçeğini değiştirmiyor. soru sahibinin elinde olan bir durum değil yani, kızın ne yapmasını istiyorsun anlamadım. şu kendini değiştir güzelleş tavsiyeleriniz de baydı.

11 ağustos 2023 17:22

5. size göre en güzel ünlü her kimse, onun yanında yürüdüğünüzü düşünün. siz güzel de olsanız herkes onu daha güzel bulur tabii ki, fark atar yani. bu perspektiften baktığımızda iki karpuz bir koltuğa sığmaz. ss'çim, şu halde arkadaşınızın gölgesinde kaldığınızı kabul edin ve bağımsız olarak kendi özelliklerinizi geliştirmeye bakın. onunla birlikte takılmanız sizin açınızdan adil değil. ortamlara akmak değil de ancak kız kıza aktivitede bulunabilirsiniz. insan sevdiği biriyle görüşmeyi bu sebeple kesmez çünkü. görüşme ve arkadaşlığınızın farklı bir şekil alması gerekiyor o kadar.

11 ağustos 2023 17:27

6. acaba aynı kızla mı arkadaştık diye sorguladım ya. senelerce maruz kaldım buna. gerçekten de benden bin kat güzel ve cilveli bi kızdı herr girdiğimiz ortamda en az bir erkeği kendine aşık eder hatta erkekleri birbirine düşürürdü sıfır eforla. hatta bir erkekle görüşmeye başladıktan sonra bu kızla tanıştırdığımda beni görmezden gelmeye başladı, 'keşke ilk onu görseymişim' dediğini öğrendim. artık görüşmüyoruz ama bu sebepten değil başka sebeplerden. görüşmeye devam etseydim bu kızla (ve şuan sevgilim olmasaydı) kesinlikle sürekli onunla takılmazdım. bence mutlaka farklı ortamların ve onu tanıştırmadığın kişiler olsun hayatında. bunu bilinçli yaptığını ona çaktırma tabi ki. onun da elinden gelen bir şey yok sonuçta.

11 ağustos 2023 17:56

7. her gittiğiniz yerde erkeklerle tanışmanız gerekmiyor ya bunlar nasıl ortamlar :d iki dakika erkek düşünmeden arkadaşınızla oturup bi kahve içemiyo musunuz

11 ağustos 2023 18:12

8. 5 yıldır da ben yaşıyorum bu durumu çok sevdiğim dostumla , biliyorum asla kötü niyeti yok onunla bi alakası da yok ama yaşaması üzüyor .

Çok beğendiğim birisi vardı instagramdan takipleşmiştik fotoğrafımızı gördüğünde hemen sorup tarzı güzelmiş tanıştırsan demişti :')

Artık tayin aldım ben Farklı bir ortama giriyorum umarım bu durumu geride bırakmışımdır.

11 ağustos 2023 18:44

9. a2 inanilmaz salaksin

11 ağustos 2023 18:49

10. Ya off bütün mallar toplanmış yine. Özgüvensizliğinizi insanların güzellikleri yüzünden düşüyormuş gibi örtmeye çalışmayın. Tamam ben kötüyüm okey de arkadaşı için böyle düşünenler sırf güzel diye arkadaşlık bitirenler çok mu normal? Aynen sizsiniz ya tamam. Ezik sürüsü.

11 ağustos 2023 19:09