behzat ç ile ilgili bir sorum var spoiler vermeden anlatır mısınız?

kızlar 2.sezondayım izlerken bir yandsn da forumlardan,sözlüklerden takip ediyorum. kesik parmak cinayetlerinin suna'nın yaptığını söylemişler (bu spoileri zaten daha önceden yemiştim) ama dizi de daha göremedim hangi bölümde olduğunu hatırlayan var mı? daha ekiptekiler anlamadı o olduğunu yani itiraf ettiği sahneyi değil izleyicilere gösterdikleri sahneyş arıyorum

1. Süslü hiç kurcalama. Mevzu son bulana dek anlaşılmıyor zaten. Doğru kişiyi o bölüm gelene dek asla bulamayacaksin.

21 eylül 2019 02:19

2. Ohoo süslü o zaman sana yeni bir spoilerımsı: sadece Suna değil. Geçmiş cinayetler var, günümüzde ki cinayetler var. Günümüzdekileri Suna işliyor. Geçmiş?

21 eylül 2019 08:47

3. Ay suslu ben de bastan behzat ç izliyorum ve dun tam sordugun bolumu izleyip uyudum :) gorseydim gece yazardim 47. Bolumun sonunda suna cinayet islerken maskesini cikariyo yani seyirciye gosteriyolar gunumuzdeki kesik parmak cinayetlerini suna'nin isledigini. Ama ekip henuz bilmiyo.

21 eylül 2019 10:27

4. 5.anonim aradığım cevap buydu teşekkür ederim bazen izlerken başka bi şeyle uğraştığım için atlıyorum böyle yerleri. Spoiler vermeyin dememe rağmen burda diziyi anlatanlara da çok teşekkür ederim

21 eylül 2019 11:18

5. Böyle boş işler yapıcağınızı bildiğim için yorumları tam okumadım ama ne geçti elinize cidden? Bi de üşenmeden sormadığım kısmı da gelip anlatmışsınız aferin 👏🏼

22 eylül 2019 00:04