ben şimdi ne yapayım ?

süslüler benim nişanlım başka bir şehirde yaşıyor ve oraya yerleşeceğiz evlenince.ben o şehri seviyorum sakin şirin bir yer.fakat bugün tuttuğu evi görmeye tek başıma giderken yolda 4 5 kere sözlü tacize uğradım.ve üzerimde normal sweatshirt,jean pantolon falan vardı.buradayken dışarı bu zamana kadar onsuz hiç çıkmamıştım.gözüm korktu açıķcası şimdi o çalışırken ben sokağa çıkmaya çekinirim gibi geliyor.bugün bu olayın olduğunu ona nasıl söyleyebilirim ? direk burda yaşayamam ben desem ilişkimize etki edebilirde,ya da yeri beğenmediğim için uydurduğumuda düşünebilir.ne yapsam ben ?

1. Lafları atan siz misiniz de utanıyorsunuz?

Bana kalırsa lokasyonda değil, insanlarda sıkıntı var ve nereye gidersek gidelim, böyle sevimsizliklere maruz kalabiliyoruz, bu birincisi. İkincisi ise, ne yaşadığınızı nişanlınıza olduğu gibi anlatın ki durumdan haberdar olsun. Yoksa sizi korusun falan diye değil zira korunmaya ihtiyacımız yok. Nişanlınız yokken de gayet tabii sokağa çikabilirsiniz, laf yiyoruz diye eve mi kapanalım? 1 atar 2 atar 3.de kardeşim ne dedin sen diye bir çıkışırsınız sesini keser.

Ne olur bu baskılarla yaşamınızı kısıtlamalarına izin vermeyin.

11 mayıs 2018 20:05

2. tatlım o senin hayatını birleştireceğin adam. böyle bir sorun olduğunu söylemekten çekinme bence. yeri beğenmemiş olsaydin da bence söylemekten çekinmememliydin diye düşünüyorum ama iliskinizi bilmediğim icin çok yoruma da girmek istemiyorum. ben olsam direkt söylerdim böyle böyle diye semti bir daha araştırmasını teklif ederdim sanırım

11 mayıs 2018 20:13