ben gerçekten kafamda kurmuş muyum?

susluler kafayı yemek üzereyim yargılamadan dinlemek isteyen varsa ya da aynı durumu yaşayan bana çok iyi gelecek. 10 günlük bir flörtüm var iki yıl önceden tanışıyoruz ama kısa bir dönem aynı yerde çalıştık. o dönem de flortlesiyorduk alttan alttan ama sonra o uzaklaştı. ara ara hal hatır sorduk kısa konuşmalar geçti. daha sonra birkaç yere davet etti etkinliklere meşgul olduğumdan gidemedim. en son ortak arkadaşımızdan işten ayrildigimi öğrenip beraber konsere gitmeyi teklif etti. dörtlü bir şekilde gittik çıkışta da sahile geçtik ateş falan yaktılar. güzel sohbet ettik derken yakinlastik. sonra eve gitmeyi teklif etti gitmedim. o günden sonra düzenli konuşmaya başladık. iltifatlar ilgiler benimle güzel şeyler istediğini düşündürmeler. ama hareketlerinde bir olmamislik vardı öyle hissettim.nude istedi üstü kapalı atmadım,ev kiralayacagini beraber vakit geçirebileceğimizi söyledi net bir cevap vermedim. o olaydan sonra da bir kere kahve içtik.elimi tuttu ben de ses çıkarmadım. arkadaşı arayınca kız arkadaşım dedi. başka bir şehirde is aradigini söyledi ikimiz icin de güzel olmaz mı falan dedi.sonra beni otobüse bindirip arkadaşlarının yanına maç izlemeye gitti. ve akşam saatlerce mesajıma cevap vermedi. daha önce de şarjim bitti demişti. ben de böyle olunca şüphelendim ve bu davranışlarının rol olduğunu beni aptal yerine koyduğunu başkasıyla olmak istiyorsa onunla olmasını söyledim. sabah sizmisim sen hastasın kafanda kurmuşsun falan dedi. aksam arkadaşlarıyla cekindikleri fotoğrafı attı. çok içiyor ot kullanıyor ve genellikle dışarda, bazen de kayboluyor birden. bu yüzden güvenememekte haksız olmadığımı söyledim ve sanırım bitti. uzun süredir ilişkim olmadığı için mi yoksa hiç böyle birisiyle olmadığım için mi bilmiyorum normalde bu kadar şüpheci değilimdir. ama hâlâ kafamda net bir cevaba ulaşamadım.

1. süslüm bu kadar değersiz misin ya? seni üzmek için söylemiyorum ama bu denli problemli bi adamla ilşki yaşamak istiyor musun gerçekten? yazık değil mi ruh sağlığına zamanına enerjine?

8 kasım 2021 17:04

2. karşındaki adam manipülatif bir dingilin teki, şu ''sen hastasın kafanda kuruyosun'' lafına da aşırı sinir oluyorum. bırakın bu adamla uğraşmayı, ancak takılmalık beybi olur ondan, eğer istediğiniz oysa okay ama değilse uzak durun, hayat enerjinizi sömürür toksik.

8 kasım 2021 17:19

3. çocuğun yalan söylediğini sanmıyorum ama çok içen ve ayrıca ot da kullanan biriyle birlikte olmayın bence. ne sebeple olursa olsun iyi olmuş ayrıldığınız. :)

8 kasım 2021 17:24

4. Çocuk sizi takılmalık görüyor bence. O yüzden sizin niyetiniz ciddiye hiç uğraşmayın derim

8 kasım 2021 17:26

5. Takılmalık bakıyor, senle evlilik düşünüyorum diyip yan çizeni bile çok gördü bu gözler. İki güne kaybolur, ayrıca görüştüğü başka biri vardır böyle ortadan kayboluyorsa. Ayrıca çok içen ot kullanan adamdan hayır gelmez, o dingile mi kaldın s.et. Yatağa atmak için boş laflar peşinde, bir cacık olmaz. Ay yazarken sinirlendim djjdjd

8 kasım 2021 17:51

6. Teşekkür ederim susluler yalan soylemediyse bile böyle bir insanla olamayız benim biraz gözüm kapanmış ciddi düşündüğünü sanıyordum ama rol yapmış meğer yanılmıyorum yani benim ruh sagligim daha kıymetli tabii ki

8 kasım 2021 18:17

7. Sevgili suslu kardesim, kac yasindasin bilmiyorum ama seni buradan aklin ve mantigini devrede tutabildigin icin ictenlikle ve cidden tebrik ediyorum. Bu kisi hem ot vs ictigi icin hem de tutarsiz davrandigi icin ugrasmaya degmez. Zaten ugrassan da senin aradigini dusundugum dusunceli/makul/sevgi dolu adama evrilmez... Imza: 42 yasinda nispeten tecrubeli bir ablan. Sana gonlunce icine sinen bir insanla deger verip deger gorecegin harika bir ask diliyorum <3

8 kasım 2021 18:55

8. Çok teşekkür ederim ben 24 o da 27 yaşında ayrıca bir Başak erkeği inanıyorsaniz not düşeyim, umarım sizi de hakettiginiz güzellikler bulsun içim rahatladı.

8 kasım 2021 19:01

9. Ben yukarıdaki anon8. İçin rahatlasın ama rahatlasın diye de söylemedim. Yüzde yüz tecrübeme dayanarak (ve inanarak) söyledim. Sen doğru yoldasın zaten soru sahibi süslü kardeşim <3

8 kasım 2021 19:25