ben hayatımdaki insanları hergün sevemem ne demek?

dün flörtümle konusurken ben hayatimdaki insanlari hergün sevemem falan dedi ben de ona ne demek dedim ama cevap alamadim.sizce ne demek istemis olabilir?

1. O ne demek dedim*

10 aralık 2021 15:32

2. Neyin üstüne söyledi bunu

10 aralık 2021 15:32

3. Birimiz hakkinda konusuyorduk.Kendi hakkinda bir seyler anlatiyordu.

10 aralık 2021 15:34

4. A3 ama ss flörtten daha ileri bir seviyedeyiz,her seyi birlikte yapiyoruz.ben onu seviyorum onun da beni sevdigini düsünüyorum.iliskimizin adini koymadik henüz ama

10 aralık 2021 15:37

5. bir tek bana mı toksik geldi bu cümle

10 aralık 2021 15:38

6. Buna cevap verebilecek olan sadece senin muhatabın. Çünkü iletişim kurmak böyle bir şeydir güzel süslüm benim. Böyle basit meselelerde bile bir başkasına danışma ihtiyacı duyuluyorsa iletişim kopukluğu var demektir. Muhatabına sen bana şunu şunu dedin ama ben anlayamadım, yanlış yorumlamak istemem dersen daha güzel olur ve iletişiminizi daha sağlıklı devam ettirirsiniz. :)

10 aralık 2021 15:40

7. A4 süpersin ahaha. * her gün seninle ilgilenemem demek istemiş olabilir, azıcık sapıksa her gün sevişemem demiş de olabilir ansjs. Sevmekten kastı, sevişmek olabilir.

10 aralık 2021 15:40

8. Başak Burcu mu? :d ben de böyleyim. Herkesi her gün sevemiyorum ama bu ilgiden kaynaklı. Sevmemek nefret etmek değil süslü. Bazen oluyor anneme de asla ilgi göstermek istemiyorum sevgilime de istemiyorum. Hayat telaşı sıkıntılar falan derken normal gibime geliyor.

10 aralık 2021 16:07

9. A8 evet basak burcu ss

10 aralık 2021 16:29

10. Yorucu erkek tribi bu süslü. Sal beni de sen de ona o zaman. Sevemezmiş her gün. Yallah. Seven biri bulunur elbet.

10 aralık 2021 16:31