ben hic sevilmedim beni sevmiyor değil mi?

ona ağır sözler ettim ama o da bana öyle ikimiz de birbirimize haksızlıklar yaptık, o bana insan içinde bağırdı tersledi azarladi ben de ona hakaret ettim ama ikimiz yalnizken. biz ne zaman tartissak hep kendi sadece zarar görmüş haksızlığa uğramış gibi davranıyor, sadece o üzülmüş gibi yapıyor bu da beni deli ediyor. en son buyuk bir tartisma yasandi 8 aylik iliski ve iliski basindan beri icinde tuttuklarini disa vurdu, bana sesini yukseltip bir seyler soyledi neredeyse bir saat boyunca ne varsa döktü, ben nasil bir pisligin icinde düştüm dedi bana bunlari hak etmiyorum vb seyler iste. ben biraz uzak durmak gerektiğini birbirimize zaman vermemiz gerekiyor dedim, konuşmuyoruz ama ben özlediğimi fark edip adım attım yazdım ona. ama çok soguk davranıyor ben de kendini ağırdan alıyorsun dedim. o da evet ikimizden birinin ara verdiğinin bilincinde olması gerekiyor, bana haksızlık yaptığının farkına var bende yarattığın tahribatin farkına var ve düzelt çabala beni eskisinden çok onemsemen gerekiyor dedi, bir de bana eğer ki tek kelime ters bir laf edersen ben çeker giderim dedi. belki seni tehdit ediyorum diye algiliyorsun algila ama doğrusu bu, ben tek bir lafı daha kaldıramam dedi. işin garibi sanki ben onu üzdüm sadece, o da beni çok üzdü ama fark etmiyor ya da istemiyor ya da kendini o denli çok önemsiyor ki sadece kendi ruh sağlığı için uğraşıyor. ben galiba hiç sevilmedim sevilmiyorum da. düşünün size insanların içinde bağırarak azarliyorlar sizi çocuk gibi tersleniyorsun ki çocuk bile bu muameleyi hak etmez. bana eski sevgililerinden bile bahsetti ben sormadigim halde, çok yakın olduğu bir kız var bu kız beni ona kötülüyordu onu hayatından uzaklaştır dedim. çok laf etti aramızda bir şey yok diye ama çıkardı. son tartışmada da ben onu suçsuz birini sırf sen istedin diye cikardim dedi. ben de ona mesele o değil gelip sana sevgilini kötülüyor gözünde küçük düşürmeye çalışıyor sırf bu yüzden cikarmaliydin dedim, o da bir şey yok aramızda dedi aynı cevap ( kadın evli) . neyse sırf doğru olanı yapması gerekirken ben istedim diye çıkarmış ama tartışma olunca senin yüzünden oldu. sevgilinize onun kız arkadaşı sizi kotulese nasıl bir tavır takinirdi sevgiliniz? bu adam kendini çok önemsiyor, asla yalnız kalmıyor hep birileriyle iletişim halinde, şu an gezmelerde ama diyor ki ben çok mutsuzum acı çekiyorum çekmiş hali bu mu? kendinle yalnız kalmaya durup düşünmeye ödü kopuyor. arayış icerisindesin galiba dedim ona ama o hayır çok yorgunum arayista falan değilim dedi. vermesi gereken cevap yorgunluktan ötürü mü olması lazimdi? seni seviyorum hala aklımda sen varsın demek yerine? velhasıl ben hiç sevilmedim sevilmiyorum da değil mi?

1. Sevmiyor. Toksik ilişki. Boş geç.

20 haziran 2024 16:25

2. Manipülatör bir narsist. Yaş farkınız fazla mı?

20 haziran 2024 16:58

3. 4 yaş a2 32 o ben 28

20 haziran 2024 17:14

4. ben hata edip ağır sözler ettim ama o da bana çok yanlış yaptı ama laf açılınca benim kusurum yok diyor. eskilerinden bahsetmek, insan içinde ses yükseltmek azarlamak, ofkelenince sesini yükseltmek, arkadaşını sırf beni kotuledi diye cikaramamak... bunlar hata değil mi insanı yipratmiyor mu? beni delirtmeye çalışıyor sanki aklımla oynuyor. şu an konuşmuyorum bana sen düzelt diyor halbuki 1 saat boyunca zehrini kustun tonla şey söyledin niye sadece ben suçlu oluyorum? 1 saat boyunca konuştu ben o esnada ağlıyordum gram üzülmedi bana ısrarla konuştu üzecek tonla şey söyledi

20 haziran 2024 17:17

5. boş birisin, adam değilsin ( başkalarına karşı beni savunmadi saygı göstermedi koruması diye demistim) kendini çok önemsiyorsun, manipülasyon yapıp beni delirtmeye çalışıyorsun gibi şeyler söyledim. psikolojisini bozmusum kendini yetersiz sıkışmış hissediyormus beyefendi. ben de kendimi otekilesmis birinin hayatına dahil olamamis çok sevdiği arkadaşları kadar değer görememiş hissediyorum. şu an adam piknikte gezmede sabah aksam birileriyle oturuyor bu nasıl bir psikolojik bunalım??? bense evde oturup düşünüp kafayı yiyorum

20 haziran 2024 17:20

6. canim cevabi sen de cok iyi biliyorsun sadece baskalarindan da duymak istiyorsun, evet seni sevmiyor. suclu hisset diye bunalimlardayim diyor halbuki umrunda bile degil

20 haziran 2024 19:14

7. Sevmiyor ama narsistler kendini bile sevmez.Hep seni suçlarlar.Kendilerinin hep bir sebebi vardır.Bu ilişkiden hayır gelmez.Aynı narsist eski sevgilimin manipülasyonlarını gördüm. Sözleri vedavranışları birbirini tutmaz.O yüzden çok mantık aramayın.Bana da hep üzgünüm derdi ama asla üzülmezdi.Ben sonradan fark ettim.Cümleler farkındaysanız hep ben ile başlıyor.

23 haziran 2024 00:17

8. a5 ben öyle biri olduğunu düşünüyorum narsisist. mesela benim için yaptığı şeyler de çok, beni önemsediği zamanlar da olmuştur. ama ben onu uzsem orada ip kopuyor, öfkelenip bağırır çağırır ya da biriktirir sonra hepsini kusardi. ben ile başlıyor gerçekten de cümleleri. ben kimseyi böyle alttan almadım, ben kimseye böyle fedakarlık yapmadım, ben gurursuzluk edip kalmadım bitirdim, ben çok üzüldüm ben ben ben. ona diyorum ki sen de beni üzüyorsun hata ediyorsun. önce bir kabul ediyor hatam vardır ufak şeylerdir seninkinin yaninda hiçbir şeydir diyor, kime göre neye göre. sanki hata yaristiriyoruz. beni en son, en ufak yanlışında seni terk ederim diye tehdit ediyordu. sanki varlığı beni göklere çıkarıyor da yokluğu ile tehdit ediyor. senin eski sevgilinde spesifik olarak bu adam narsisist biri dediğin neler vardi

23 haziran 2024 00:24