ben iğrenç biri miyim gerçekten?

uzun zamandır uzaktan tanıdığım biriyle yakınlaştık, beni bir etkinliğe davet etti, oradan çıkışta sahilde oturduk ikimiz, biraz içtik, benden hoşlandığını söyledi, elimi falan tuttu derken ben iyice sarhoş oldum, beni evime bırakacaktı, saat çok geçti ben de isterse bende kalabileceğini söyledim, evde daha da yakınlaştık, öpüştük biraz da dokundu ama sevişmedik, kendimi çok iğrenç biriymişim gibi hissediyorum, bunlara izin verdiğim için pişmanım, beni arayacağını söyledi ama gece attığım mesajı saatlerdir açmadı bile. bu pişmanlığı nasıl atarım bilmiyorum, kendimi kötü biri gibi görüyorum, zaten yanlış yaptım onu biliyorum da ne olacak şimdi, ondan bir beklentim yok da bana ne olacak?

1. aman süslü boşver ya gerçek yüzünü görmüşsün işte herifin. iğrenç falan da değilsin abartma. bir dahaki sefere içkiyi dikkatli içersin olur biter

28 temmuz 15:14

2. Neyi yanlış yaptığınızı anlamadım ben. Yükselmiş yakınlaşmak istemiş öpüşmüşsünüz. Hem Sevişseniz ne olacak? Milyonlarca insanın her gün yaptığı şeyleri bu kadar büyütmeyin yok iğrençmiş kötüymüş abartı

28 temmuz 15:15

3. tepki çekmek için açılmış soru. evine erkek alıp öpüşen kadınlar iğrençtir demeye getiriyor.

28 temmuz 15:16

4. İstedim yaptım bu kadar.bu konularda cok ayrıntılı düşünmeye gerek yok ya.sana da hicbir sey olmayacak tabii ki

28 temmuz 15:16

5. özgüvenin yerle bir olmuş. geçer ama çok sor geçer. kirlenmiş gibi hissetmişsin ya yetiştirilme tarzımız bu işte bu ülkede neyse

28 temmuz 15:17

6. git bi çay kahve yap hayata karış.

28 temmuz 15:17

7. ben tam olarak neden iğrenç hissettiğinizi aslaa anlamadım.

klasik kadın erkek ilişkileri yahu.

28 temmuz 15:24

8. Bu senaryoda iğrenç olan biri varsa o da yalandan hoşlandığını söyleyen adam

28 temmuz 15:35

9. Karşındaki iğrençmiş sen niye iğrenç oluyormuşsun

28 temmuz 15:37

10. sarhoşken sizinle sevişmediyse ben takdir ettim adamı.

28 temmuz 15:44