ben kötü bir insan mı oldum ya?

süslüler diyelim bir iş arkadaşınız var. yalnız yaşıyor ve o gün izinli, evinde. bir iş için mesajlaşıyorsunuz. tam önemli bir konu konusurken cevap vermedi mesaja. sonrasında aradınız dönmedi. başka arayan kişiler de oldu işle ilgili ve dönmedi o gün. aklınıza kötü bir şey gelir mi? sevgilim bana böyle bir şey söyledi. çok merak etmiş iş arkadasını, başına bir şey mi geldi falan diye. ben de pms döneminden mi, kendi ailevi sorunum da var ailemden birini arıyorum, açmıyor konusamiyoruz uzun süredir onun etkisiyle mi bilemiyorum üst üste geldi. 'sanane neyini merak ediyorsun kadının işi gücü vardır, izinliymis keyfi istememistir, git evine bak istersen' falan gibi bir tepki verdim. iyi niyetle düşündüğünü biliyorum sevgilimin.

1. Fazla mı tepki olmuş? Sinirlendi bayağı bir, kendini tuttu bir şey dememek için farkettim. Boşu boşuna ilişkimizi böyle şeylerle yipratiyorum sanki, üzdü beni bu. Bazen gereksiz çıkışlarım oluyor herhalde.

26 aralık 2023 16:00

2. Ben de merak ederdim ya, tama izin günü sonuçta mesaja en başta cevap vermese hiç sorun yok, mesai saatinde cevap verir derim düşünmem bile, ama mesajlaştık ve işle işgili önemli klan bi yerde çat diye sesi kesildi, evde tekse merak ederim ama yakınlığımıza da bağlı. Mesai dışında işle ilgili balka zamanlarda dönüş yapıyor mu? Kahve içmişliğimiz var mı? Falan bunlar önemli, haa ekstra bi ilgi vardır, başka zaman da rahatsız olmuşsundur o ayrı, o zaman dellenirim ama başka hiçbir durum yoksa okey benim için

26 aralık 2023 16:02

3. Öyle bir yakınlıkları olduğunu sanmıyorum süslü çünkü öyle bir gereklilik de yok. Arada işle ilgili durumlarda çalıştığı yere gidip konu neyse görüşüp geliyor sevgilim, o kadar biliyorum.

26 aralık 2023 16:04

4. O zaman abartmışsın ya, yeri geliyo iş arkadaşımızın çocuğu hastalanıyo onu bile merak edip soruyoruz.

26 aralık 2023 16:05

5. Hassasiyetim var aslında biraz ondan 2. süslü. Ben kendi ailemden olan insanla konuşamıyorum. Arıyorum günlerce açmıyor. Bir şey mi oldu, iyi mi kötü mü endise içindeyim zaten sık sık gelmiş bana kadının birini söylüyor. O an öyle bir sinir geldi bana.

26 aralık 2023 16:08

6. Kendimi haklı cikarmak istemiyorum bu arada, bunun acısını ondan çıkarmama gerek yok.

26 aralık 2023 16:12

7. Ay kadın yalnız yaşıyor izin gününde belki sevişiyor bu insanların densizliklerine katlanamıyorum. Aramış bir de.

26 aralık 2023 16:15

8. Umarım öyledir süslü :) aklına hemen felaket senaryoları geliyor sevgilimin. Ailece böyleler çünkü. Belki canı istemedi, izinli gününde işle ilgili konuşmak istemedi o an. Ben de öyle söyledim.

26 aralık 2023 16:27

9. benim asıl takıldığım şey izin günündeki kadını darlayıp durmaları oldu ya tek kişi de aramamış bi de yuh yani

26 aralık 2023 16:27

10. İşte önemli bir konuydu cevap yazardı normalde diyor süslü o yüzden o kadar merak etmiş. Daha sonra da müdürlükten aramışlar, önemli telefon diye açardı diye düşünmüş. Ben de kötü biri miyim bu kadar hassas düşünemiyorum diyorum. Ama bana göre çok yakını değilsen iş arkadasini elli sefer arıycak kadar bir durum değil.

26 aralık 2023 16:36