ben kötü biriyim diyen var mı?

bunu söylemek için sebepleriniz ne?

1. ben ara ara kötü olduğumu düşünüyorum. bencil taraflarım var, insanları kolay manipüle edebiliyorum, istediğimi farklı yollardan alttan alta sinsi bi şekilde halledebiliyorum. bazı insanların acı çekerek yavaş yavaş ölmesinden (suclular vb) zevk alacağımı düşünüyorum.

27 eylül 2024 00:30

2. Ben gerçekten enayi derecesinde iyiyim. Ama bir iç sesim var....evlere şenlik

Bazen düşündüğüm şeylerden utanıyorum.

27 eylül 2024 00:35

3. Ben. Sebep yalnızım hayatta bir dikiş tutturamadım

27 eylül 2024 00:55

4. biz kötüyüz aynen. çoğu insan için kötüyüm, kötü biri demezler ama karakterime de bayılmazlar. çünkü hep gerçekleri söylerim, işime geldiği gibi davranırım, beni sevsinler diye rol yapmıyorum, neysem oyum. ha ben iyi biriyim diyorum ama. bilerek kötülük yapmıyorum.

27 eylül 2024 03:16

5. ben kötüyüm özel olarak sevmediğim insanların varlığını unutuyorum tamamen ve umrumda olmuyorlar artı olarak sevdiğim insanlara da nolucak ya diyerek üzdüğüm çok oldu üzüldüklerini çok sonra fark ettim yani kısacası gelip yüzüme söylemeyen kimse üzülmüyor sanıyordum ama o öyle değilmiş

27 eylül 2024 03:48

6. Kötülük için relatable motivasyonları olmayan Pislik or*spu çocuklarına birebir işkence yapmak, acı çektiklerini görmeyi çok isterdim ben de. Bunun kötülüğün bir göstergesi olduğunu düşünmüyorum. Hapishane bazılarına ödül.

27 eylül 2024 18:43

7. Eskiden korku filmlerinde ilk ölen safoz ve salak kız bendim. Şehirdışında üni okumaya gittiğimde erkek bir dostum bana "x bu kadar saflık da fazla değil mi gözünü aç" demişti sonra insanlardan sırayla kazıklar yiyince anladım. Şuan durup düşününce bunların karşıma çıkma nedenini anlıyorum. Yavaş yavaş olmam gereken insana dönüşüyorum. Artık bu dersten çıkıyorum çünkü dersimi aldım. Ben kötü değil hakkını savunmasını öğrenen ve kendi ayakları üstünde sağlam basan güçlü birine dönüştüm

27 eylül 2024 23:46

8. Bu arada kötülük demişken bu ülkede etkin ve karar merci biri olsam sorunların çoğunu kökten çözerdim. Bu çoğu insan için kötülük ve zalimlik olarak kabul edilirdi büyük ihtimal

27 eylül 2024 23:49