ben minyon severim diyen flörtümün tüm voleybolcuları takibe alması?

sürekli ben minyon severim, kadın dediğin minyon olmalı bilmem ne deyip de beni baskılamaya çalışan flörtümün son günlerde tüm voleybolcuları takibe alması, ve twitterda sürekli böyle şeyler favlaması şaka mı? bu erkeklerin amacı ne?

1. boyum 170 bu arada. bana zaten uzunsun topuklu giymene gerek yok falan diyordu :D

1 ağustos 2021 17:10

2. Erkeklerin kendi tercihi olduğunu sanmıyorum. Aralarından biri bu kız güzel dersi hepsi birden güzel bulmaya başlıyor zaten.

1 ağustos 2021 17:11

3. milli sporcularımızı destek için veya sadece takip etmek istediği takibe almıştır, ben de mete gazoz dahil kızları takibe aldım. mete gazoz'a yükseldiğimden değil yani

ha yok o niyetle tkaip etmemiştir normalde de eskort tipli kız takipleyen biridir dersen de öyle biriyle zaten ne işin var

1 ağustos 2021 17:12

4. zaten soğumuştum konuşmaları azalttım bir hafta önce. ama inanılmaz tiksindim ya resmen 25e yakın voleybolcuyu takip etmiş

1 ağustos 2021 17:13

5. Git o zaman minyon bul diyemedin mi

1 ağustos 2021 17:14

6. fotolarını falan beğenmiş. twitterda da bi ton şey favlamış. voleybola destek gibi bi amacı olduğunu sanmıyorum. boyu 188

1 ağustos 2021 17:14

7. Milli voleybolcuları da kıskanmazsın ya. Bırak da adam gurur duysun.

1 ağustos 2021 17:15

8. O kizlarin 190-195 boylarinda oldugunu bilmiyor sanirim 175 falan sandi ajajjsja

1 ağustos 2021 17:16

9. a6 minyon seviyorsan benle işin ne demiştim bi ara. bir ton iltifat etti bilmem ne falan. beni resmen içten içe komplekse sokmuştu ya. ilk defa boyuma takmıştım yani :d

1 ağustos 2021 17:16

10. Size minyon kız severim demesi siz kendinizi eksik hissedin de fazla havalanmayın diyedir. Muhtemelen yanınızdaki erkekten daha üstünsünüz. Bir kaç yönden.