ben napıcam %100 haksızım çıkar yolum yok?

arkadaşlar 1.5 senelik ilişkim var ve sevgilimin doğum gününü unuttum. köpek gibi pişmanım onu gerçekten çok seviyorum nasıl unuttum bilmiyorum ama haklı olarak senin sevgin bu mu falan dedi. hem aşırı üzgün hem aşırı sinirli güzel şeyler söylüyorum sevdiğime dair, sakın başlama yine belli oluyor sevdiğin vs diyor yapıcak bir açıklamam da yok ben napıcam nolur yardım edin

1. Süslü insanlık hali olabilir böyle şeyler. Ben de en yakın arkadaşımınkini unutmuştum ve çok üzülmüştüm ama yapacak bir şey yok. Onun bir şekilde gönlünü almaya çalışın, hoşuna gidebilecek bir sürpriz yapın. Ama soruda "aşırı sinirli güzel şeyler söylüyorum" kısmını anlamadım açıkçası

29 haziran 2019 01:21

2. Yapmanız gereken şeyi bilmiyorum ama gidipte sevgilinize sürpriz falan hazırlamayın sakın dalga geçer gibi olur. Anımsatıcılara ekleyin bir daha unutmazsınız.

29 haziran 2019 01:22

3. süslü yazamamışım kusura bakma. hem aşırı üzgün hem aşırı sinirli, güzel şeyler söylüyorum olacaktı:) o aşırı sinirli. cevabın için çok teşekkür ederim

29 haziran 2019 01:24

4. Sürpriz derken doğum günü partisi hazirlasin demiyorum zaten sjsjsjsj gönlünü alabilecek bir sürü alternatif vardır illaki.

29 haziran 2019 01:25

5. 2. anonim haklısınız hem bu yönden düşünüyorum hemde gönlünü almak telafi etmek için bi şeyler yapayım diyorum kafam çok karışık

29 haziran 2019 01:25

6. Valla tam tersi olsa erkek arkadaşınız linç edilirdi, sanırım öyle bi soru da vardı. Tepkisinde haklı ama samimi olduğunuza inanması lazım. üzerine de çok gitmeyin derim

29 haziran 2019 01:33

7. teşekkür ederim 4.anonim haklısınız fazla üstüne gitmeyeceğim

29 haziran 2019 01:37

8. Süpriz yapmayın diyen neden demiş anlamadım ama bence tam tersi onu çok mutlu edecek bir gün planlayın, o gün çok gitmeyi istediği bir yer varsa oraya gidebilirsiniz mesela. Yemeyi çok sevdiği bir şey varsa onu yapabilir/ yiyebileceğiniz bir yere gidebilirsiniz. Yani kendisinin özel ve önemli olduğunu hissedebileceği şeyler. Bir süre de sinirine falan tahammül edin ama bence onun da üzüldüğünüzü anlayıp uzatmaması makul olur.

29 haziran 2019 04:27

9. Bazı insanların hafızası çok kötü, erkek arkadaşım gibi. Ben yaklaştığında söyleyip unutmayacağından emin oluyorum. Tarihten emin olamadığı için kızmıştım bi kere, ilgisiz falan demiştim. İlgimi sevgimi bununla mı ölçüyosun demişti. Tarihler hatırlanması zor benim için de baya, hatta tarihi biliyoken bile ne zamana denk geleceği aklımızdan çıkabilir normal. Polemik istemeyen bi insan doğum günüm yaklaşıyo diye haber verir arkadaşlarına sevgilisine.

29 haziran 2019 06:01

10. hepinize teşekkür ederim süslüler fazla üstüne gelmeden sevindirmeye çalışacağım

29 haziran 2019 20:36