benden küçük erkeklerin hoşlantısı?

yaşımdan küçük gösteriyorum kim öğrense şok oluyor. yeni girdiğim iş yerinde yine benden 3 yaş küçük bir erkek vardı. ben de beğendim aslında ama 3 yaş küçük olduğunu sonradan öğrendim. şimdi yaşımı öğrenince abla diyecek bana kesin... aynı olayı bu çocuk gelmeden önce başka bir kişiyle yaşadım. yaşımı öğrendikten sonra abla dedi… yaşım 27 ye dayanıyor artık birileriyle evlenmek ilişki yaşamak istiyorum ama hiç denk gelmiyor ya bıktım…

1. Bende de durum aynı ama artık üzülmüyorum. Bunu fırsata çevirerek 4 yaş küçük sevgili yaptım gayet de iyi anlaşıyoruz. 3 yaş abartı bir fark değil süslü kafanız uyuşuyorsa anlaşırsınız.

28 eylül 2022 13:02

2. önce yürüyüp 3 yaş büyük olduğunu öğrenince abla diyecek erkek için üzüldüğün sürece daha çok bıkarsın.

28 eylül 2022 13:03

3. sen 30 yaş erkeklere abi mi dyosun ss. 25 üstü yaşlarda 5 yaşa kadar olan fark karşı taraf söylemezse anlaşılmıyor bile. sanırsın çocuk 18 yaşında.

28 eylül 2022 13:12

4. 30 yaşındayım boyum 1.58 minyonum giyimim makyajım vs dolayısıyla da max 23 falan gösteriyorum (bunu insanlar söylüyor ben değil). aynı durum bende de var. şuanki sevgilim benden 6 yaş küçük. fark belli olmuyor. kafa olarak da uyumluyuz sorun yok yani.

28 eylül 2022 13:19

5. Bende de öyle. hem yaşıtmışız süslü haha. Flört açısından iyi ama istediğin evlilikse ona göre davran tabii. Yine de evlenmek isteyen o yaşlarda da evleniyor ss. Çoğu üni arkadaşım 24 27 arası evlendi.

28 eylül 2022 14:03

6. Ben 21'im, sevgilim 19 yaşında. Erkek kadından 2-3 yaş büyük olunca normal ama kadın büyük olunca niye sorun? Ne alaka yani? Aşın artık bunları.

28 eylül 2022 17:01

7. ne alaka ya ben 27 nişanlım 25 yaşında, erkek küçük olunca neden evlenilemiyor onu anlamadım?

29 eylül 2022 11:43