beni istiyor mu istemiyor mu??

kızlar selam. ben burda daha önce de konu açmıştım. çok ama çok aşık olduğum eski sevgilimi numarasını kaybettiğim için işyerinden aradım 3 ay önce. biraz konuştuk, ilk başlarda hep ben yazdım ama daha sonra o da yazdı konuştuk ara ara. ben ona bir hediye almıştım, onun resmini attı hatta bak hala saklıyorum diye. dün artık dayanamayıp hislerimi ifade eden bir mesaj attım. bana dedi ki x böyle diyorsun ama yazın benim olduğum şehrin dibine geldin ama benim yanıma gelmedin. yazın tatile gitmiştim ona yakın bir yere. gelebilirim de demiştim ama sonra hiç sormadığı için gitmedim. sizce bu çocuk beni yüzde yüz istemiyor mu? istemiyorsa niye açıkça söylemiyor? ikna edilmek mi istiyor? işyerine kadar keyfimden aramadım heralde hiç mi anlamadı nedenini. ta o zamandan söyleyebilirdi açık açık. çok düşünen ve ince eleyip sık dokuyan biri de aynı zamanda. yaptığı her şey sonuç odaklıdır. bu yüzden mi çok düşünüyor acaba. kafayı yedim ya. sizce ne yapmalıyım bundan sonra.

1. Başak burcu gibi geldi.

17 eylül 2022 17:36

2. Yaa ayrıca hayat, bizi isteyip istemediğini bile açıkça belli etmeyen birine ayırmak için çok kısa.

17 eylül 2022 17:37

3. Hislerine net bir cevap vermediyse ne istediğini bilmeyen dumur erkek cinsinden birisidir süslü, boşa zaman kaybetme derim

17 eylül 2022 17:37

4. Bende de vardı bu cinsten. Her şeyi kadından bekliyor. Seni istemiyor diyemeyiz ama efektif olarak bir şey yapmaması büyük bir sorun bence. Sscim içinden gelen sesi dinle. Ne olursa olsun içinden inandığın şeyi yap.

17 eylül 2022 17:41

5. Oğlak burcu kızlar. Götünün kalktığının ben de farkındayım ama gerçekten gözüm kör oldu. Normalde asla kimse için bu kadar uğraşmam ama söz konusu o olunca her şeyi yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum

17 eylül 2022 17:50

6. Oğlak erkeği gönlü olursa mükemmel olmazsa sana bir hiçmişsin gibi davranır. Oğlak kadınıyım oradan biliyorum. Ss istiyorsan istiyorum sen varsan varım yoksan yokum deyip resti çekeceksin ve ya devam edeceksin ya yoluna bakacaksın. Yüzde elli ihtimal var. Belirsizlikten iyidir

17 eylül 2022 18:37

7. bunu ben de çok geç anladım ama.. sana bu soru cümlesini kurduruyorsa muhtemelen istemiyordur süslüm. yani istiyorsa bile senin kadar istemiyordur. bir ilişkide daha çok seven tarafın kendin olduğunu kabul edip o şekilde devam etmek istersen sen bilirsin ama bu bence ağır bir şey

18 eylül 2022 10:23